Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

4-1 τον Βύζαντα Μεγάρων σημερα με Παο Ρουφ

Με τον Τάκη Λεμονή να χρησιμοποιεί αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές ο Πανιώνιος επικράτησε 4-1 του Βύζαντα Μεγάρων στο Κορωπί. Μπορεί οι Κυανέρυθροι να βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τέρματ του Στρατάκη στο 13’, όμως ακολούθησε… βροχή γκολ και δοκαριών.

Ο Μπάλαμπαν με πέναλτι ισοφάρισε στο 22’, ενώ στο 38’ ο Σκαφτούρος είχε δοκάρι για τους Μεγαρείς. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βύζας είχε δεύτερο δοκάρι με τον Ρούσσο στο 58’, όμως ο Πανιώνιος σκόραρε με τους Σιόβα (61’) και Σταμάτη (69’). Το ματς έκλεισε με τον  Βλάχος στο 73ο λεπτό να στέλνει για τρίτη φορά την μπάλα στο δοκάρι.


Πανιώνιος: Πρελ, Τσότσαλιτς (45' Ρομπουλάκος), Σιόβας, Κοντοές, Κβιρκβέλια, Κουμορτζί, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Μπάλαμπαν, Αντριου.

Από το 63' η σύνθεση του Πανιωνίου ήταν η εξής: Ανέστης, Ρομπουλάκος, Κούρντι, Γκέζος, Κούρος, Σταματής, Σμυρλής, Πολάλης, Βλάχος, Ντούνης, Διαμαντόπουλος.

Βύζας Μεγάρων: Σταυριανός, Αρκουμάνης, Ανδρίκος, Ρωμαΐδης, Θ. Γεωργακόπουλος, Γκούμας, Μανωλιάδης, Στρατάκης, Οκουε (15' Ρούσσος), Μουστάκης, Σκαφτούρος.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Α. Γεωργακόπουλος, Παγώνης, Ροβίθης, Μητρογιάννης, Μπαγδάτογλου.

  Ρομπουλάκος και Αντριου τα νεα ονοματα που ειναι υπο δοκιμη ?
Που ειναι οι Μαχο, Ομο, Κουκετς και Ριερα ?

Φιλικό με ΠΑΟ

Στο φιλικό της Τετάρτης με αντίπαλο τον ΠΑΟ Ρουφ, που θα διεξαχθεί στην Νέα Σμύρνη στις 16:00, ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Λεμονής, θα χρησιμοποιήσει τους παίκτες των ομάδων Νέων. Οι παίκτες της αντρικής ομάδας θα έχουν ρεπό, ενώ επόμενη προπόνηση θα γίνει την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου