Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Μετα την αδειοδοτηση ξεκιναει ο σχεδιασμος.....

Στη Football League υποβιβάζεται ο Ηρακλής μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που απέρριψε επί της ουσίας την έφεση της ΠΑΕ και άρα δεν εγκρίνει πιστοποιητικό αδειοδότησης του «Γηραιού»!!!
Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις...
1. Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανιώνιος. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.
2. Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.
3. Εκανε δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής.
Η άδεια που εκδίδεται για κάθε ΠΑΕ αναφέρεται ως άδεια UEFA, μετά την πλήρη εξομοίωση των κριτηρίων για τη συμμετοχή, τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο στο πρωτάθλημα της Super League.
Να σημειωθεί ότι κανείς αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει αν ο Ηρακλής θα αγωνιστεί, πλεόν, στη Football League ή σε χαμηλότερη κατηγορία!!!

Γεράσιμος Βεντούρης

Στο μήκος των δηλώσεων του κύριου Βεντούρη σε ραδιοφωνικό σταθμό, ήταν και η ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, τονίζοντας ότι η ομάδα του ήταν νόμιμη από την αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ χαιρετίζει την δικαίωσή της στην Δευτεροβάθμια  Επιτροπή της ΕΠΟ σχετικά με την αδειοδότηση της Ομάδας μας.
 
Στο μέτρο που η όλη διαδικασία οδηγήθηκε στον δεύτερο βαθμό, με επακόλουθο την ταλαιπωρία και την δημιουργία έπακρης ανησυχίας και αβεβαιότητας στον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, από τυχόν λάθη και παραλείψεις της Διοίκησης ζητάμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας.
 
Πιστεύουμε όμως ότι ο φάκελος μας από την αρχή ήταν πλήρης. Το γιατί οδηγηθήκαμε σε δευτεροβάθμια διαδικασία είναι κάτι το οποίο θα μας απασχολήσει σαν ΔΣ στις επόμενες συνεδρίες και θα υποβάλλουμε και προτάσεις προς την Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ σχετικά με βελτιώσεις  της όλης διαδικασίας.
 
΄Οσον αφορά τον οχετό λασπολογίας και συκοφαντίας που δεχθήκαμε τις τελευταίες εβδομάδες καλά θα κάνουν όσοι τον δημιούργησαν να σταματήσουν να μιλάνε και να επιβαρύνουν την θέση τους. Ας βρούνε άλλα άλλοθι για τους φιλάθλους τους και να αφήσουν ήσυχο τον Ιστορικό.
 
Γεράσιμος Βεντούρης - Πρόεδρος Δ.Σ.»

Παράλληλα, οι «Ίωνες 1890» διοργανώνουν την Παρασκευή στις 20.30 ανοικτή συζήτηση για το μέλλον της ομάδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Members Club του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

4 σχόλια:

  1. Πηλαδακη σου ευχομαι στο κυπελλο να σας βρουμε στον δρομο μας.... Για τι πλεον απο SUPERLEAGE δεν παιζει θα την βλεπετε με κυαλια.... ΚΟΝΤΟΕ ψυχαρα για παντα ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ενα κιλο ...φετα σκληρη για τον βλαχο Πηλαδακη.Λεει οτι δεν παει πιο κατω...κι ομως,παει..τριτη εθνικη συντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai telos epitelous se mia efialtiki xronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή