Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011

ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Την παραμονή του Τάκη Λεμονή και τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας, βεβαίωσε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γεράσιμος Βεντούρης. «Δεν το συζητώ! Ο Τάκης θα είναι και του χρόνου εδώ», τόνισε χαρακτηριστικά,
Και συνέχισε: «Διακαής πόθος μας ο Μήτρογλου, αλλά είναι δύσκολο... σε καλό δρόμο οι ανανεώσεις… ο Πανιώνιος είναι τελείως καθαρό μαγαζί… η παράγκα είναι υπαρκτή εδώ και δεκαετίες».

για το θέμα της αδειοδότησης, που τελείωσε ευχάριστα και ομαλά…: «Ότι τελείωσε ευχάριστα, ναι. Ομαλά, δεν ξέρω. Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί δημιουργήθηκε όλη αυτή η… ανωμαλία. Θα τα πούμε τις επόμενες μέρες με τους ανθρώπους της ΕΠΟ για να καταλάβουμε…».

- για το θέμα που προέκυψε την Τρίτη, όταν ο Τάκης Λεμονής έδειξε… τάσεις φυγής: «Ο Τάκης εξέφρασε μία ανησυχία… Εχθές, όμως, είχαμε μία συνάντηση τριών ωρών και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Η αδειοδότηση πήγε πολύ πίσω θέματα που μας απασχολούν. Ότι ήταν να κάνουμε, πήγε τρεις βδομάδες πίσω! Δεν το συζητώ! Ο Τάκης θα είναι και του χρόνου εδώ»!

- για το αν έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός και πως αυτός οδεύει: «Φυσικά και έχει ξεκινήσει, αλλά αυτοί οι σχεδιασμοί είναι απλώς για να βάζεις κάποιους στόχους. Μέχρι να φτάσουν να υλοποιηθούν, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Η εμπειρία μου, μου λέει ότι 9 στις 10 φορές ξεφεύγεις από τον σχεδιασμό».

- για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Κοντοέ, Γουνδουλάκη και Γιόνσον και τις μεταγραφές: «Οι προτάσεις ανανεώσεων έχουν γίνει. Και με τους τρεις υπάρχει καλό κλίμα και σήμερα ή αύριο περιμένω τις απαντήσεις τους. Ο Γιόνσον, ας πούμε, την Τρίτη, στο φιλικό με τον Φωστήρα, μου είπε ότι είναι θετικός, αλλά ότι πρέπει να διευκρινίσουμε ορισμένα πράγματα. Οι μεταγραφές θα εξαρτηθούν πάρα πολύ από το ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν».

- για τον Κοντοέ, συγκεκριμένα: «Από τον Πανιώνιο και καλή πρόταση κάναμε και αγωνιστικά θεωρώ πως πρέπει να μείνει εδώ! Αλλά ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο τον έχω. Τον Ιανουάριο δεν έγινε καμία συζήτηση για να πωληθεί. Απλά, θεωρώ ότι λάθος μας το γεγονός ότι οι συζητήσεις και με τους τρεις, δεν ξεκίνησαν νωρίτερα».

- για τον Μήτρογλου κι αν υπάρχει περίπτωση να φορέσει και του χρόνου την κυανέρυθρη φανέλα: «Είναι διακαής μας πόθος. Είναι πολύ δύσκολο, όμως. Έχω μιλήσει με τον κ. Μαρινάκη και μου έχει πει αυτό. Ότι είναι δύσκολο. Είναι εσωτερικό θέμα του Ολυμπιακού. Απλά, θέλω να πω κάτι στον Κώστα, έστω από το ραδιόφωνο. Πρέπει να προσέξει λίγο τη ζωή του. Είναι πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο, αλλά πρέπει να προσέξει γιατί το έχει ρίξει λίγο έξω…».

- για την οικονομική κατάσταση του Πανιωνίου και αν έχουν υπάρξει επαφές με επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν την ΠΑΕ: «Έχω κάποιες επαφές, αλλά δεν ξέρω πως θα τελεσφορήσουν. Αρχικά, περίμεναν, φαντάζομαι, να σωθεί ο Πανιώνιο. Μετά να τελειώνει με το θέμα της αδειοδότησης και τώρα… υπάρχουν κάποιες επαφές. Προχωράμε, όμως, χωρίς να σκεφτόμαστε ότι θα υπάρξει κάποιος. Ο Πανιώνιος είναι η πιο εκπληκτική περίπτωση που υπάρχει. Τα νούμερα που εξηγώ στους ενδιαφερόμενους… δεν τα πιστεύουν! Είναι τελείως καθαρό μαγαζί! Και είναι λογικό, αφού τον Τσακίρη μπορεί να τον επικρίνει κάποιος για πάρα πολλά, αλλά δεν έχει αφήσει το παραμικρό χρέος! Η διαχείριση Τσακίρη αποτελεί φαινόμενο για το ελληνικό ποδόσφαιρο»!

- για το ελληνικό ποδόσφαιρο, γενικά: «Στους 6 μήνες που ασχολήθηκα ξανά με τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο, δεν πρόλαβα να ασχοληθώ, γενικά, με το ποδόσφαιρο. Δεν πρόλαβα. Τώρα και ο τελευταίος έχει καταλάβει ότι έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Πρέπει να συζητήσουμε σοβαρά το όλο θέμα. Η λεγομένη παράγκα, είναι υπαρκτή! Εδώ και δεκαετίες… Πάντα, η μεγάλη ομάδα προσπαθεί να χαλιναγωγήσει τη διαιτησία. Η μάχη είναι για την εύνοια».

- για τη βία στα γήπεδα: «Σαν Σούπερ Λίγκα, δίνουμε κάποια χρήματα στην αστυνομία και δεν κάνει τη δουλειά της. Γίνονται διάφορες συζητήσεις, αλλά στο λάθος δρόμο… Οι σύλλογοι λένε «δεν φταίμε εμείς», το κράτος λέει «νίπτω τας χείρας μου»… Δεν έχω καταλάβει γιατί υπάρχει ιδιωτική αστυνομία… Αν υπάρξει το σωστό νομικό πλαίσιο, να μπορεί ο σεκιούριτι, δηλαδή, να συλλαμβάνει και να οδηγείς στις Αρχές, ας σταματήσουμε να δίνουμε αυτό το 10% στην αστυνομία. Πιστεύω ότι μπορεί να βρεθεί το σωστό πλαίσιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου