Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ο ΓΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΝΘΗΡΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΝΑΙ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΟΝΤΟΕ..?

Με την φανέλα του Πανιώνιου θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Φανούρης Γουνδουλάκης, ο οποίος συμφώνησε στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε από τη διοίκηση του συλλόγου.

Ο αρχηγός των «κυανέρυθρων» έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ, με τη διάρκεια του νέου συμβολαίου να έχει διετή διάρκεια.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του Έλληνα ποδοσφαιριστή:

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Φανούρη Γουνδουλάκη. Ο αρχηγός της ομάδας θα συνεχίσει να φοράει την «κυανέρυθρη» φανέλα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο έμπειρος παίκτης δήλωσε αποκλειστικά στο panionios.gr: «Σε αυτή την απόφασή μου το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που μέτρησε ήταν το συναίσθημα. Ο σύλλογος βρίσκεται σε μία κρίσιμη καμπή της ιστορίας του και θέλω και εγώ από την πλευρά μου να τον βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις».

Στην συνέχεια ο Φανούρης Γουνδουλάκης τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω, τόσο την διοίκηση, όσο και την τεχνική ηγεσία, τον προπονητή μας, Τάκη Λεμονή και τον team manager, Γιώργο Δέδε, γιατί μου έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο πόσο με ήθελαν στην ομάδα».

Τέλος και όσον αφορά στον κόσμο της ομάδας, ο αρχηγός του Πανιωνίου τόνισε: «Είναι μία περίοδος κατά την οποία δεν μπορούμε να μιλάμε για στόχους. Αυτό που πρέπει να ξέρει ο κόσμος είναι ότι εμείς οι ποδοσφαιριστές θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Ειδικά αυτή την χρονιά, είναι αναγκαίο να βρεθεί ο κόσμος δίπλα μας και να μας στηρίξει».

ΧΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΕΣ.......

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ.... ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΟΔΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ? ΣΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΑΕΚΑΚΙ...? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ? ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ? ( Ο Γιάννης Κοντοές, αφού πρώτα τα βρήκε σε όλα με την ΑΕΚ και ξεπεράστηκε η μικρή οικονομική διαφορά που υπήρχε, πέρασε με επιτυχία πριν από λίγη ώρα από ιατρικές εξετάσεις.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου