Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

11-6 μεσα στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναικο...!!

η δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο ανδρών γνώρισε ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού έχασε με 11-6 από τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ αφού αγωνίστηκε χωρίς το μεγάλο της όπλο τον Γιώργο Αφρουδάκη ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος σε όλο τον αγώνα και κέρδισε δίκαια τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και την 3η θέση στην κανονική περίοδο.

Τα οχτάλεπτα: 2-2, 0-3, 2-3, 2-3

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τσόκας 3, Δερμιτζάκης, Φλώρος, Στελλάτος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μουρίκης 3, Χατζηγούλας 2, Μιράλης, Παπαδόγκωνας, Καπότσης, Μάζης, Κοκκινάκης, Θωμάκος.

4 σχόλια:

  1. Ρε φιλαράκι, πώς το έγραψες έτσι; σάν τους γαυροβαζελοχανουμοδημοσιοκάφρους τών οπαδικών φυλλάδων ή τών αθλητικών τής τηλεόρασης που πάντα ξεκινάνε έτσι <> και ποτέ ας πούμε <> ή π.χ.
    <> Όοοχι. Η προβληματική ΑΕΚ κ.λ.π. γνώρισε την ήττα από τον Ολ. Βόλου, αυτό είναι το σωστό...
    Πές μου ότι το έκανες copy paste όπως γράφτηκε κάπου, γιατί θ' αρχίσω να ανησυχώ. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωχ...τί έγινε; Μού έφαγε αυτά που είχα γράψει μέσα στα εισαγωγικά. Είχα γράψει παραδείγματα όπως, ...την ήττα γνώρισε ο ΠΑΟ αντί ο Πανιώνιος νίκησε τον ΠΑΟ, ή ο Ολυμπιακός Βόλου συνέτριψε την ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ, κ.λ.π.
    Πιστεύω πως κατάλαβες το πνεύμα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι δεν το εγραψα εγω το εχω αντιγραψει ειναι φανερο αλλωστε... απλος ηταν μια γρηγορη αναρτηση για μια μεγαλη νικη της ομαδαρας που εχουμε φτιαξει στο πολο... Αν και το ποιο συμαντικο ειναι το παιχνιδι με τους Ιταλους... Εκει ολα τα λεφτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ, ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ ΖΩΑ, ΑΣΧΕΤΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή