Τρίτη 5 Απριλίου 2011

τι κοινο μπορει να εχει η Μάντσεστερ Σίτι με τον Πανιωνιο?

 Ο γνωστός πολυεκατομμυριούχος, Βίκτωρας Ρέστης,μετέχει με ποσοστό 10 % στην ομάδα που αγόρασε την Μάντσεστερ Σίτι και έχει το δικαίωμα να πάρει άλλο 10 σε περίπτωση που το αποφασίσει(είναι περίπου 40.000.000 ευρώ ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως θα μπει και στο διοικητικό συμβούλιο παίρνοντας τον ρόλο του αντιπροέδρου!

)
τωρα επανέρχεται στην ειδησεογραφία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα “Δημοκρατία” ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πανιωνίου.
Κάποτε είχε ενδιαφερθεί για την ΑΕΚ, αλλά δεν προχώρησε το πλάνο ένταξης του στον κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κάτι που ίσως γίνει τώρα με την περίπτωση του Πανιωνίου.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, έχει “μαγνητίσει” τον Έλληνα επιχειρηματία κυρίως εξαιτίας της μεγάλης ιστορίας, του κόσμου, αλλά και λόγω του έργου που αφήνει πίσω του ο Κωνσταντίνος Τσακίρης. Ο κ. Ρέστης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του εκτός από την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και για το γήπεδο που θέλει να χτίσει ο Πανιώνιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου