Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

9-9 Και το ονειρο δεν χαθηκε

Το μεγαλο παιχνιδι χωρις αμφιβολια εγινε στο πολο , μια ισοπαλια που κραταει την μεγαλη μας ελπιδα του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ζωντανη. 9-9 κοντρα στην Σαβονα.Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε. Το δεύτερο έχει οριστεί για τις 27 Απριλίου στην Ιταλία..

 Μουρικης
Κωνσταντίνος Μουρίκης στο the player

-Τι ποσοστό δίνεις στον Πανιώνιο να κερδίσει την κούπα;

«Το ποσοστό είναι 50-50. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 9-9 και πάμε εκεί για το δεύτερο και για τη νίκη». 

-Από τον πρώτο τελικό τι είναι αυτό που σε φόβισε στην Σαβόνα;

«Ξέραμε από την αρχή πως είναι μια γρήγορη ομάδα που της αρέσει να βγάζει κόντρες. Μας αιφνιδίασε στην αρχή από τον γρήγορο ρυθμό αλλά μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Ο καλός Πανιώνιος δεν έχει να φοβηθεί τίποτε από τη Σαβόνα». 

-Ποιο θεωρείς πως θα είναι το κλειδί για τη νίκη στον τελικό της Ιταλίας;

«Η άμυνα. Εάν παίξουμε καλή άμυνα και κρατήσουμε χαμηλό σκορ μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και την κούπα». 

-Θεωρείς εφικτή μια νίκη στην έδρα της Σαβόνα; 

«Ναι μπορεί ο Πανιώνιος να κερδίσει μέσα στην Ιταλία. Έχουμε δείξει ότι η ομάδα έχει καρδιά και στα δύσκολα παιχνίδια βγάζει χαρακτήρα. Το είδαμε με τη Χόνβεντ ελπίζω να το δούμε και με τη Σαβόνα». 

-Σκέφτεσαι τη στιγμή που θα σηκώσεις την κούπα;

«Ναι το σκέφτομαι και το θέλω. Να σηκώσω την κούπα μέσα στην Ιταλία. Το σκέφτομαι από την αρχή της χρονιάς και ελπίζω να τα καταφέρουμε και να την φέρουμε στον κόσμο μας που είναι σπουδαίος». 

-Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Πανιωνίου για τον 2ο τελικό;

«Αυτό που θέλω να πω στον κόσμο του Πανιωνίου είναι πως θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη και θα δώσουμε και την ψυχή μας μέσα στην πισίνα για να επιστρέψουμε με το τρόπαιο στη Νέα Σμύρνη». 

-Τι σκεφτόσουν πριν από το πρώτο παιχνίδι με τους Ιταλούς;

«Σκεφτόμουν πως θα κερδίσουμε». 

-Ποιο είναι το πιο τρελό σενάριο που έχεις φανταστεί για τον τελικό;

«Μίλαγα με τα παιδιά πριν από τον αγώνα και τους έλεγα μεταξύ σοβαρού και αστείου πως θα χάσουμε ένα γκολ εδώ και θα κερδίσουμε με δυο στην Ιταλία. Αυτό δεν έγινε εδώ αλλά ελπίζω να συμβεί εκεί». 

-Θεωρείς πως ο Πανιώνιος είναι πιο δυνατός από αυτόν του 2009; 

«Δεν ξέρω εάν είναι πιο δυνατός από το 2009 αυτό που ξέρω είναι ότι έχει πιο μεγάλη δίψα τώρα για έναν τίτλο. Το 2009 είχαμε και  παίκτες όπως ο Βλοντάκης, ο Ρέππας που είχαν μεγάλη εμπειρία. Τώρα δεν είναι. Υπάρχουν πάλι κάποιοι έμπειροι και μεγάλοι παίκτες αλλά οι περισσότεροι είμαστε μικροί και πιο διψασμένοι. Επίσης από τότε έως τώρα έχουμε παίξει σε δύσκολα ματς και έχουμε πολλές και δυνατές παραστάσεις». 

-Θα σε ενδιέφερε να παίξεις πόλο τη νέα χρονιά στην Ιταλία;

«Κάθε παίκτης έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του να παίξει στο εξωτερικό. Τώρα το μόνο πράγμα που έχω στο μυαλό μου είναι ο Πανιώνιος και πως μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Ξέρουμε ότι το ιταλικό πρωτάθλημα είναι το πιο δυνατό στον κόσμο και ο καθένας μας θα ήθελε να παίξει σ’ αυτό». 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου