Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Γερα ρε ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ παμε για την κουπα.....

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΦΤΑΣΕ.,... ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΡΤΑΚΗΣ....
Λίγες ώρες πριν από τον πρώτο τελικό με τη Σαβόνα (18:30, ΝΕΤ) ο αρχηγός της ομάδας πόλο  Γιάννης Θωμάκος ειπε στο gazzetta.gr

Γιάννη λίγες ώρες πριν από τον πρώτο μεγάλο τελικό του LEN TROPHY. Πώς είναι το κλίμα στην ομάδα ενόψει του αγώνα, καθώς υπάρχει και η ρεβάνς;

Είμαστε πανέτοιμοι. Περιμένουμε πώς και πώς το παιχνίδι. Στόχος μας είναι η νίκη στην πρώτη αναμέτρηση, για να κάνουμε το πρώτο βήμα για το τρόπαιο. Είμαστε σε καλή κατάσταση και περιμένουμε να έρθει η ώρα του αγώνα και να μπούμε στην πισίνα.

Ο Πανιώνιος όπως και κόντρα στη Χόνβεντ στα ημιτελικά είναι το αουτσάιντερ.

Μιλάμε για έναν τελικό. Σίγουρα η Σαβόνα είναι το φαβορί από την αρχή της διοργάνωσης, άλλωστε έφτασε ως εδώ αήττητη. Από την πλευρά μας έχουμε τις δυνατότητες για να πετύχουμε, πιστεύουμε στην ομάδα. Έχουμε καλή ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και αν μιλήσουμε με πιθανότητες είναι 50-50.

Τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα για να φτάσει στη νίκη;

Στο αγωνιστικό κομμάτι τον αιφνιδιασμό των Ιταλών και το δυναμικό τους παιχνίδι ελέω και του πρωταθλήματός τους, αφού αγωνίζονται σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα όπως είναι το ιταλικό. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι δεύτεροι στο πρωτάθλημα. Είναι καλή ομάδα, να μη γελιόμαστε, η οποία δίνει υψηλό ρυθμό στο παιχνίδια της.

Αυτή είναι η δεύτερη πρόκριση σε τελικό μέσα σε τρία χρόνια. Κόντρα στην Ζέγκεντ η ομάδα ήταν άτυχη και ηττήθηκε στα πέναλτι. Μήπως ήρθε επιτέλους η  ώρα για την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα του Πανιωνίου;

Έτσι θέλουμε να πιστεύουμε. Από μόνο του πάντως και οι δύο τελικοί είναι κάτι το πολύ σημαντικό, δεν το βλέπουμε συχνά αυτό το γεγονός (ελληνική ομάδα σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης). Βέβαια, δεν μένουμε σε αυτό, θέλουμε το τρόπαιο και θα το διεκδικήσουμε.

Το κλειστό θα είναι γεμάτο, πόσο σημαντικός είναι ο κόσμος;

Πολύ σημαντικός. Μας έχει στηρίξει σε όλα μας τα παιχνίδια, όπως θα κάνει και σήμερα. Μας δίνει φτερά έχει απίστευτο πάθος και πιστεύω με την παρουσία του θα μας βοηθήσει να φτάσουμε όχι μόνο στη νίκη, αλλά και να πάρουμε κι ένα καλό σκορ για τον επαναληπτικό.

Το ελληνικό πόλο δεν διανύει και τις καλύτερες ημέρες, Τα παιχνίδια αυτά και η παρουσία ελληνικής ομάδας στο τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης αποτελεί όαση για το άθλημα;

Μπορούμε να το πούμε αυτό. Χρειάζονται επιτυχίες όπως αυτή του Πανιωνίου για να αναγεννηθεί ξανά το άθλημα, τέτοια παιχνίδια μόνο καλό μπορούν να κάνουν στο ελληνικό πόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου