Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

1-3 ο Πανιωνιος την Χονβεντ


Σε φιλικό αγώνα στη Βουδαπέστη ο Πανιώνιος νικησε με 1-3 την Χονβεντ με γκολ που πέτυχε ο Οσέι στο 19' μετά από ασίστ του Μπάλαμπαν, στο 55' ο Κούκετς με δυνατό σουτ από τα 15 μέτρα και στο 88' ο Σκούρτης με κεραυνο απο τα 25 μετρα !!!! Η Χονβεντ μείωσε στο 84' σε 1-2 με τον Στόκιτς. Ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Μίκαελ Στόρε ξεκίνησε στον αγώνα τόσο τον Γκανέζο φορ, Ράντσφορντ Οσέι(φωτό) όσο και τον Λιβεριανό μέσο Ισαάκ Πούπο σε ένα σύστημα 4-4-2. Στο αριστερό άκρο όπου μετά την παραχώρηση του Τζαβέλλα και την αποχώρηση του Ουέλιγκτον δεν έχει αποκτηθεί άλλος παίκτης, αγωνίστηκε ο Μανιάτης. Οι «κυανέρυθροι» απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα- οι Ούγγροι σε 15 μέρες ξεκινάνε τις επίσημες υποχρεώσεις τους- έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία και ικανοποίησαν τον προπονητή της ομάδας, Μίκαελ Στόρε.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μάχο, Γιόνσον, Κοντοές, Λάτκα, Τσότσαλιτς, Μανιάτης, Πούπο, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Μπάλαμπαν, Οσέι.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Μάχο (70’ Παναγόπουλος), Κοντοές (80’ Κούρντι), Αράπι, Σιόβας, Ομο, Αναστασόπουλος, Μανιάτης (64’ Σάμαρης), Κουμορτζί (60' Κολοβός), Μπάλαμπαν (60’ Σκούρτης), Κούκετς, Οσέι (73’ Κοντοχρήστος).

ΧΟΒΕΝΤ: Νέμεθ, Τάκατ (54’ Τάβαρτς), Χαϊντού (54’ Σάτζιο), Κουέρντα (46’ Ντεμπρεσένι), Mπότις (74’ Τσίκε), Ακασού (46’ Μορέιρα) , Κοϊρα (54’ Πράντα), Αμπάς, Τσχαμί Χέρβες (54’ Λακέλε), Ντανίνο (46’Στόκιτς), Μπόιτορ (37’ Ζόναϊτς).


Η αποστολή του Πανιωνίου επιστρέφει την Παρασκευή στην Αθήνα από την Ουγγαρία έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της και οι παίκτες θα έχουν το Σαββατοκύριακο ρεπό.

* Λόγω της ξαφνικής καταιγίδας που σημειώθηκε την ώρα που η αποστολή του Πανιωνίου κατευθυνόταν στο γήπεδο της Χόβεντ το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή δόθηκε στις 20.15, δηλαδή με ένα τέταρτο καθυστέρηση από την ώρα που είχε αρχικά καθοριστεί.
* Ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου ήταν προγραμματισμένο να μεταβεί αυθημερόν στην Βουδαπέστη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Πανιωνίου με την Χόβεντ, αλλά λόγω της απεργίας που είχαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στο Ελευθέριος Βενιζέλος δεν κατάφερε να ταξιδέψει.

3 σχόλια:

  1. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν παιζουν οι Λουκινας και Σιμωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οπως δεν εχω καταλαβει γιατι δεν εχει παρει στην αποστολη των Καλδελη τον πιτσιρικα τερματοφυλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρα τα παει ο Οσέι και ο Σκούρτης πιστευω πως εχουμε βρει λαχεια...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή