Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Τελευταια νεα

Οι κυανέρυθροι συγκεντρώθηκαν στο «Απήλιον» απ’ όπου και αναχώρησαν λίγο μετά το μεσημέρι. Στο Καρπενήσι, ως γνωστό, ο Πανιώνιος θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες στις 28/7 με αντίπαλο τον Εθνικό Αστέρα και στις 31/7 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Η ομάδα θα επιστρέψει στην Αθήνα την 1η Αυγούστου.

Η αποστολή του Πανιωνίου για το Καρπενήσι αποτελείται από τους: Μάχο, Παναγόπουλος, Ανέστης, Μπάλαμπαν, Σκούρτης, Κοντοές, Μανιάτης, Γιόνσον, Λάτκα, Κολοβός, Κούκετς, Κοντοχρήστος, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Πούπο, Κούρντι, Αναστασόπουλος, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Ριέρα, Βαζ Τε και Κουμορτζί.
Aπό εκεί και έπειτα, οι Mπουβάλ, Mπέλιτς, Kοιλιάρας, Λουκίνας και Σίμωσης δεν υπολογίζονται από τον Στόρε και γι’ αυτό δεν ταξίδεψαν χθες στο Kαρπενήσι.!!
Ελπιζω για τους 3 Ελληνες να υπάρχει απλός η σκέψη δανεισμού τους και οχι τίποτα άλλο.

Επίσης στο Καρπενήσι θα ακολουθήσουν την ομάδα και οι έξι υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές: ο 21χρονος Γαλλοαλγερινός φορ Μοχάμεντ Σαλαλί, ο 21χρονος Γκανέζος δεξιός μπακ Γκόντφρεντ Σάκα, ο 20χρονος Νιγηριανός δεξιός μεσοεπιθετικός Μόσες Οκόρο, ο διεθνής Νιγηριανός μέσος Σόλομον Οκπάκο, ο συμπατριώτης του 22χρονος αριστερός χαφ Ουζοένι Ετζίκε και τέλος ο 22χρονος Νοτιοαφρικανός αμυντικός Πατρίκ Φουνγκιάο.

Eρχεται ο Kεντρέ, εκτός πλάνων πέντε
τω μεταξύ, χθες τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης «έστελναν» τον Kεντρέ στον Πανιώνιο με την υποσημείωση ότι «ο Γάλλος αμυντικός είπε όχι στην Πιτέρμπορο, μιας και η πρόταση που είχε από τον Πανιώνιο ήταν εξαιρετική».

O 32χρονος πρώην άσος της Mπέρμιγχαμ, όπως όλα δείχνουν, θα επικοινωνήσει σήμερα με τους ιθύνοντες του Πανιώνιου και θα τους στείλει υπογεγραμμένο το 2ετές συμβόλαιο συνεργασίας που του είχε προταθεί από την προηγούμενη εβδομάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου