Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Πανω στον Κουμορτζι θα χτίσουμε την νεα ομαδα...


Στον Πανιώνιο θα αγωνίζεται και την αγωνιστική σεζόν 2010-11 ο Μπερνάρ Κουμορτζί, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Κιντής. Ο πρόεδρος της Κυανέρυθρης ομάδας ξεκαθάρισε πως ο γκανέζος χαφ δεν παραχωρείται, παρά μόνο σε περίπτωση που έρθει κάποια εξαιρετική πρόταση, εννοώντας από το εξωτερικό, αφού οι ελληνικοί σύλλογοι δεν μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις του Πανιωνίου.

«Πιστεύουμε ότι η αποτίμηση του Κούμορτζι από τις άλλες ελληνικές ομάδες υπολείπεται σημαντικά της αξίας του. Είμαστε βέβαιοι επίσης ότι ακόμη κι αυτή η αξία θα ανέλθει κατά πολύ κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς», ανέφερε αρχικά ο Κιντής και κατόπιν πρόσθεσε: «Ο Κούμο είναι από τους παίκτες πάνω στους οποίους θα χτίσουμε φέτος την ομάδα. Συνεπώς δεν παραχωρείται, παρά μόνο στην περίπτωση που έρθει πρόταση από ομάδα αγωνιζόμενη σε υψηλό επίπεδο η οποία και θα αναγνωρίζει την αξία του παίκτη».

2 σχόλια:

  1. εκτός κι αν δεν την χτίσουμε πάνω του, σε περίπτωση που κάποιος μας προσφέρει τα λεφτά που θεωρούμε ότι αξίζει, οπότε θα χτίσουμε την ομάδα πάνω στον ..., στον..., δεν μούρχεται, ας δούμε εάν θα μείνει κανένας στο τέλος, και όποιος είναι, τότε θα βρούμε στο πρόσωπο του τον θεμέλιο παίκτη μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειμαι αντιθετος στο να καταστρεφουμε συνεχεια τον κορμο καθε ομαδας που παμε να φτιαξουμε ... Ειναι αλλο πραγμα να δινεις 1 παικτη καθε σεζον για να υπαρχεις σαν ομαδα και αλλο να δινεις ολα τα αστερια και να ελπιζεις να σου κατσουν τα νεα παικτακια που θα παρεις, αλλα και αυτα σε 2-3 χρονια θαξανα φυγουν , δεν κανουμε τιποτα ετσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή