Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Το πρώτο φιλικό ο Οσέι και η υποψηφιότητα του Τσακ

Το πρώτο φιλικό επί ουγγρικού εδάφους θα δώσει το Σάββατο το βράδυ (20:00) ο Πανιώνιος στο Τέλκι με αντίπαλο την Σιόφοκ, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας στην Ουγγαρία , σε ένα παιχνίδι όπου θα αγωνιστεί εκτός απροόπτου ο Ράντσφορντ Οσέι.

Ο 20 χρονος Γκανέζος επιθετικός βρίσκεται από την Παρασκευή (9/7) στο αθλητικό κέντρο και έχει προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση των Κυανέρυθρων για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του. Αργά, το βράδυ της ίδιας μέρας αναμένεται να φτάσει στο Τέλκι και ο Ρικάρντο Βαζ Τε. Ο 24 χρονος Πορτογάλος επιθετικός, που πέρασε την πρώτη εβδομάδα στην Αθήνα, ώστε να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του, θα βρίσκεται από το Σάββατο (10/7) στη διάθεση του Μίκαελ Στόρε.


Αντίθετα, δύο ποδοσφαιριστές που έκαναν προπόνηση με την ομάδα, αλλά δεν ικανοποίησαν τον Σουηδό προπονητή και αναχώρησαν ήταν, ο 20χρονος αμυντικός μέσος, Ούρος Μάτιτς και ο επίσης 20χρονος, αριστερός εξτρέμ Ιν
Γου Εο. Από εκεί και πέρα, ο Σίτο Ριέρα συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και ασκήσεις ενδυνάμωσης και αναμένεται να μπει την Δευτέρα στο κανονικό πρόγραμμα.

Τσακίρης for president!



Την θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας προτίθεται να διεκδικήσει ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, στις
αρχαιρεσίες της ερχόμενης Δευτέρας, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Σε τοποθέτησή του από το Τέλκι της Ουγγαρίας, όπου πραγματοποιείται η προετοιμασία του Πανιωνίου ο ισχυρός του άνδρας, Κωνσταντίνος Τσακίρης ανακοίνωσε και επίσημα την πρόθεσή του να κατέβει για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας. «Σήμερα έστειλα με φαξ την υποψηφιότητά μου για την προεδρία στη Σούπερ Λίγκα.

Η απόφασή μου είναι αμετάκλητη για τις εκλογές της Δευτέρας και δεν θα την πάρω πίσω, ακόμη και αν γνωρίζω πως θα πάρω μια ψήφο όταν μετρήσουμε τα κουκιά. Θα κατέβω σε αυτή τη διαδικασία εκπροσωπώντας μόνο τον εαυτό μου και τον Πανιώνιο», επισήμανε σχετικά. Πάντως οι πληροφορίες λένε ότι θα έχει και την στήριξη του Παναθηναϊκού με ότι αυτό συνεπάγεται, καθώς ως γνωστό ένας εκ των μετόχων του «τριφυλλιού», ο κ. Νικόλας Πατέρας βλέπει με καλό μάτι την υποψηφιότητα Κανελλόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου