Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Την Τεταρτη τα 500.000 ευρώ μετα το σφράγισμα

Διπλωματικό επεισόδιο στις Πανιωνίου και ΑΕΚ προκύπτει από την κίνηση της ομάδας μας να δώσει εντολή για σφράγισμα επιταγής 500.000 ευρώ που έληξε σήμερα και αφορά σε δόση για τη μεταγραφή του Τζιμπούρ.Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης έχοντας στείλει το μήνυμα προς τους διοικούντες την ΑΕΚ, μέσω του Γιώργου Κιντή πως θα προχωρούσε στο σφράγισμα, περίμενε να δει την επιταγή να είχε έγκαιρη κάλυψη από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε σήμερα, όμως στη Νέα Σμύρνη έχουν την ενημέρωση από την ΑΕΚ ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί την Τετάρτη.

Πρέπει να μάθουν ότι τα χαιδέματα έχουν τελειώσει αν θέλουν να θεωρούνται μεγάλη ομάδαπρέπει να το δείχνουν σε όλους τους τομείς .

Την Παρασκευή 23 Ιουλίου ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.
Λόγω τηλεοπτικής κάλυψης από το Novasports 1, ο αγώνας ορίσθηκε να ξεκινήσει στις 19:30.

Οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει να δώσουν και έτερο φιλικό μεταξύ τους στην Τρίπολη στις 5 Αυγούστου, η ώρα έναρξης του οποίου θα ανακοινωθεί προσεχώς.



Ο Λεωνίδας Παναγόπουλος, μιλώντας αποκλειστικά στο NovaΣΠΟΡ Fm 94,6 τόνισε πως :

"Η ομάδα που έψαχνα"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Πανιώνιο ο Λεωνίδας Παναγόπουλος, για τη μεταγραφή και τις συνθήκες που συνάντησε στη νέα του ομάδα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Nova ΣΠΟΡ FM.

«Ο Πανιώνιος είναι η ομάδα που έψαχνα. Είναι η ομάδα που πληροί τις προϋποθέσεις για ένα νέο παίκτη, ενώ σαν σύλλογος αξιοποιεί τους νέους παίκτες. Δεν θα μπορούσα να απορρίψω την πρόταση της ομάδας και θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον Πανιώνιο για την πρόταση που μου έκανε» τόνισε ο νέος γκολκίπερ των ερυθρολεύκων ο οποίος μίλησε ακόμα:

Για τους λόγους αποχώρησης από τον Ολυμπιακό

«Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι γι’ αυτό. Δεν θέλω να πω κάτι. Δεν κοιτάζω πίσω, κοιτάω το μέλλον».

Για το ρόλο του Στρακόσια στη μεταγραφή του

«Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο η παρουσία του Στρακόσια. Μου έδειχνε εμπιστοσύνη από τα χρόνια μου στον Ολυμπιακό και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή μου».

Για τις απαιτήσεις του συλλόγου και τη «μάχη» με τον Μάχο για τη θέση του τερματοφύλακα

«Είμαι νέος στην ηλικία και δεν είναι σωστό να μιλάει κάποιος για το τι μπορεί να κάνει στις προπονήσεις και στους αγώνες. Αυτό που μπορώ να πω στον κόσμο και την διοίκηση, είναι ότι θα δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε τους στόχους μας και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

Για τους στόχους του Πανιωνίου

«Ο Πανιώνιος είναι μια ιστορική ομάδα. Θέλουμε να τερματίσουμε από τη μέση της βαθμολογίας και πάνω και να έχουμε σαν στόχο την ευρωπαϊκή έξοδο».

Για το ρόστερ της ομάδας και για τη μεταγραφική ενίσχυση

«Γνωρίζω ότι θα γίνουν και άλλες προσθήκες στην ομάδα και θα ενισχυθούμε κι άλλο. Ο Πανιώνιος είναι πάντως μεγάλη ομάδα και έχει μεγάλη δυναμική».

Για τον Μίκαελ Στόρε

«Είναι ένας νέος προπονητής, τόσο ηλικιακά όσο και σε ιδέες. Είναι πολύ φιλόδοξος .Θέλει να «χτίσει» μια ομάδα καινούργια πάνω σε βάσεις, που μπορεί να είναι λίγο πρωτόγνωρες για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το αν πιστεύει ότι στον Πανιώνιο θα βελτιωθεί σαν ποδοσφαιριστής

«Γι΄αυτό έκανα την συγκεκριμένη κίνηση στην καριέρα μου. Ο Πανιώνιος εμπιστεύεται τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και από εμένα εξαρτάται να αρπάξω την ευκαιρία. Αυτό που θέλω είναι να έχω την υγεία μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου