Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Τα νεα της ομαδας


Στη Βουδαπέστη βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (6/7) η αποστολή του Πανιωνίου, όπου και θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στο προπονητικό κέντρο του Τέλκι. Το πρόγραμμα των Κυανέρυθρων περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις και δύο φιλικούς αγώνες, το Σάββατο 10 Ιουλίου με την πρωταθλήτρια της δεύτερης κατηγορίας Σίκοφ και την Πέμπτη 15 Ιουλίου με την Χόβεντ.
Με την αποστολή έχει ταξιδέψει και ο Ισαάκ Πούπο, που πέρασε το πρώτο τεστ στο Κορωπί και στην Ουγγαρία θα κριθεί αν τελικά θα υπογράψει συμβόλαιο.

Μοναδικό νέο πρόσωπο, μέχρι στιγμής, είναι ο Γιούργκεν Μάχο, που αποτελεί την πρώτη (και ως τώρα τελευταία) μεταγραφή που έχει κάνει η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Με την αποστολή έχει ταξιδέψει και ο Τόμας Μπέλιτς, αν και ο Πανιώνιος επιθυμεί να λυθεί η συνεργασία τους, ενώ οι Γιάννης Σιδεράκης και Γιάννης Ανέστης συμπληρώνουν την τετράδα των πορτιέρο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός Ρικάρντο Βαζ Τε έμεινε στην Αθήνα για να κάνει αποθεραπεία και να περάσει από εξετάσεις, ώστε μετά το προσύμφωνο να υπογράψει και το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο.

Αντίθετα, ο 28χρονος Βόσνιος μέσος Ντράγκαν Πάλιτς δεν έπεισε ακόμη τον Στόρε και το δικό του προσύμφωνο θα ενεργοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που δεν βρεθεί κάτι καλύτερο σε αυτή τη θέση.

Δοκιμών συνέχεια

Εν τω μεταξύ, τις επόμενες ημέρες αναμένονται νέα πρόσωπα, άλλοι τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Μίκαελ Στόρε. Και οι τέσσερις θα προέρχονται από την Αφρική, τους οποίους έχει ξεχωρίσει ο Γιάννης Παυλόπουλος και ο Ανδρέας Λαγωνικάκης. Με την αποστολή έχει ταξιδέψει και ο Ισαάκ Πούπο που πέρασε το πρώτο τεστ στο Κορωπί και στην Ουγγαρία θα κριθεί αν τελικά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Δοκιμάζει Βορειοκορεάτη

Ο Ιν Γου Εο(10 Απριλίου 1990) είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έφτασε μαζί με την αποστολή του Πανιωνίου στην Ουγγαρία για να δοκιμαστεί από τον Μίκαελ Στόρε. Ο 20χρονος αριστερός εξτρέμ από την Βόρεια Κορέα θα κάνει προπονήσεις με τους Κυανέρυθρους για κάποιες ημέρες στο Τέλκι και αν πείσει τον Σουηδό προπονητή ίσως τον δοκιμάσει σε ένα από τα δύο δυνατά φιλικά ματς που θα δώσει ο Πανιώνιος κατά την παραμονή του στην Ουγγαρία. Μέχρι τώρα αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανεπιστημίου της χώρας του στο οποίο φοιτούσε.

Ακομα ενα ταλεντο στον Πανιωνιο

Από τον Πανιώνιο Καλαμάτας στον Πανιώνιο Νέας Σμύρνης. Ο λόγος για τον Ηλία Πολίμου, ο οποίος αποκτήθηκε από τους Νεοσμυρνιώτες, στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνουν για να προσελκύσουν νέα ταλέντα απ` όλη την Ελλάδα. Ο Πολίμος είναι γεννημένος το 1995 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου