Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Νεος «Βάλνερ» ο Κβιρκβέλια ? "Με Ανανεωση"

Τους κανόνες μεταγραφών της UEFA, «ξεψαχνίζουν» τις τελευταίες ημέρες οι άνθρωποι του Πανιωνίου, ώστε να διαπιστωθεί αν ο νεοαποκτηθείς Κβιρκβέλια μπορεί να αγωνιστεί κανονικά στα προσεχή ματς για το πρωτάθλημα.

Ο 30χρονος πλάγιος αμυντικός την εφετινή σεζόν έχει παίξει μέσα σε ένα εξάμηνο τόσο στην Ρούμπιν Καζάν όσο και στην Ανζί που συμμετέχουν στο ρωσικό πρωτάθλημα. Η διοίκηση των Κυανέρυθρων ανησυχεί μήπως εμπλακεί σε μια νέα υπόθεση «Βάλνερ» και γι’ αυτό ο παίκτης δεν θα χρησιμοποιηθεί από τον Λεμονή μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.

Ανανεωση

Σε διευκρινήσεις σχετικά με τη νομιμότητα της πιθανής συμμετοχής του Ντάτο Κιρκβέλια σε επίσημους αγώνες προχώρησε την Πέμπτη η ΠΑΕ Πανιώνιος.


Αναλυτικά

Μετά την υπογραφή συμβολαίου με τον Ντάτο Κιρκβέλια, η ΠΑΕ Πανιώνιος απευθύνθηκε, ως όφειλε, στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προκειμένου να εξασφαλίσει τη "Μπλε Κάρτα" του ποδοσφαιριστή, η οποία και παραδόθηκε από την ΕΠΟ. Η "Μπλέ Κάρτα" αυτή ομώς, δεν συνοδευόταν και από το Δελτίο Αθλητικών Πληροφοριών (ΔΑΠ) του ποδοσφαιριστή.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος αμέσως ζήτησε από την ΕΠΟ την έκδοση και αυτού του απαραίτητου συνοδευτικού στοιχείου. Έκτοτε αναμένει από την ΕΠΟ το σχετικό έγγραφο προκειμένου η συμμετοχή του αθλητή στους αγώνες της ομάδας μας να μην επιδέχεται την οποιαδήποτε αμφισβήτηση για τη νομιμότητα της. Εκτιμούμε ότι εντός της προσεχούς εβδομάδος η Ρωσική Ομοσπονδία θα αποστείλει τα σχετικά στοιχεία του ποδοσφαιριστή μας Ντάτο Κιρκβέλια, έτσι ώστε να μπορεί η ΕΠΟ να εκδώσει το Δελτίο Αθλητικών Πληροφοριών του.



1 σχόλιο:

  1. Και αναρωτιέται ο αφελής φίλαθλος, πώς είναι δυνατόν ρε κύριοι που αποφασίζετε εκεί στην ΠΑΕ να αγοράζετε παίκτη χωρίς αυτό το θέμα να είναι ξεκάθαρο ΠΡΙΝ τελειώσει η μεταγραφή;;;
    Τίς πταίει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή