Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Μεγαλη νικη μεσα στην Θεσσαλονικη τον Παοκ ο Πανιώνιος με 84-92

Μεγάλη νίκη στην παράταση πέτυχε ο Πανιώνιος , μέσα στην Θεσσαλονίκη κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 84-92 ενώ στην κανονική διάρκεια το σκορ ήταν 77-77,σε έναν αγωνα που έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Η μάχη της παράτασης


Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 78-81 και με 80-84 με τον Αλεξιτς να αναλαμβάνει να βοηθήσει στο σκοράρισμα. Ήδη τρεις παίκτες των φιλοξενούμενων αποβληθηκαν με πέντε φάουλ (Παραγιός, Μπατής και Ιωάννου). Η ομάδα του Δικεφάλου δεν είχε λύσεις στο σκοράρισμα , με τον Άντερσον να πετυχαίνει τρίποντο 2’:16 πριν το τέλος της παρατασης και να διαμορφώνει το 82-88.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μάρσαλ 21(2), Αράπης, , Αποστολίδης5 (1), Δέδας 5 (1), Ντόζιερ 14, Γκρεϊ15, Γιαννακίδης 2, Καλλές 4 , Γκετσέφσκι 18 (4), Καλαμπάκας.

Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Άντερσον 21 (4), Άλεξιτς22 (2), Τσιάρας16 (2), Αθηναίου, Μπατής 5 (1), Γιάνκοβιτς 2, Ιωάννου, Μπάρλος11 (1), Γιαννόπουλος 1, Κόβίλ 9, Παραγιός 5(1)

Γιώργος Μπαρτζώκας

«Είναι δύσκολο να παίζεις στην έδρα του ΠΑΟΚ , ακόμα και χωρίς κόσμο। Ο αντίπαλος μας μελέτησε καλά αλλά μπορέσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Είχαμε δημιουργήσει ια διαφορά, όμως κάποια λάθη τακτικής μας οδήγησαν στην παράταση. Κουραστήκαμε πολύ να κερδίσουμε. Ήταν μια σημαντική νίκη όπως και αυτή επί του Άρη. Μας δίνει κουράγιο να κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Έχουμε μεγαλύτερη ισορροπία από το ξεκίνημα της περιόδου. Η απουσία του Παπαδόπουλου μας άλλαξε την προετοιμασία μας και ανταποκριθήκαμε σωστά. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Πιο δύσκολο είναι για τους προπονητές. Η ομάδα μας δεν έχει απώλειες παικτών δεν έχουμε στόχο την τετράδα και απλά κοιτάμε την επόμενη αναμέτρηση».

Γιώργος Τσιάρας

«Από την αρχή γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολος ο αγώνας, καθώς έλειπε ο Παπαδόπουλος από τον ΠΑΟΚ. Ελέγξαμε τον ρυθμό και ήμασταν καλοί σε ολόκληρο τον αγώνα. Από αυτόν αυτή την αναμέτρηση θα πρέπει να μάθουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά. Θα πρέπει να δείχνουμε χαρακτήρα. Έχουμε τις προϋποθέσεις για να φτάσουμε ψηλότερα και θα το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο στις επόμενες αναμετρήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου