Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Η αποστολη της ομαδας

Ετοιμος για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Πανιώνιου ο Τάκης Λεμονής, όπου θα έχει στη διάθεσή του 18 ποδοσφαιριστές, όχι όμως και τους Μπόσκο Μπάλαμπαν και Μπερνάρ Κουμορτζί, όπως και τους Κουρντι, Βαρό και
Χίκα, λόγο προβλημάτων τραυματισμού. Παρτουζ, Πουπο, Ρισγκαρντ, Βαζ Τε και Κοιλιαρας είναι γνωστό οτι είναι εδώ και καιρό εκτός πλάνων. Ο πρόεδρος του Πανιωνίου ΓΣΣ κ. Βεντούρης βρέθηκε στο «Απήλιον» και μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Εν συνεχεία τους παρουσίασε τον Τάκη Λεμονή και τον βοηθό του Μιχάλη Καβαλιέρη, ενώ επέστρεψε στην ομάδα και ο γιατρός, Νίκος Χρηστίδης.

Ο Τάκης Λεμονής, με τη σειρά του, είχε μία πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, αρκετούς εκ των οποίων γνώριζε από την προηγούμενη θητεία του στον «Ιστορικό». Αμέσως μετά η ομάδα ακολούθησε ένα ελαφρύ πρόγραμμα προπόνησης και αναχώρησε για το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» απʼ όπου ταξίδεψε για τις Σέρρες, μέσω Θεσσαλονίκης.

Την αποστολή απαρτίζουν οι
: Μάχο, Παναγόπουλος, Μανιάτης, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας, Όμο, Τσοτσαλίτς, Σάμαρης, Αναστασόπουλος, Οκπάκο, Ριέρα, Γουνδουλάκης, Σαλαλί, Κούκετς, Γιόνσον, Σκούρτης και Κολοβός.

2 σχόλια:

  1. 9 ξενοι στην αποστολη της ομαδας, πρεπει να ειναι η πρωτη φορα...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιθανη εντεκαδα Μάχο κατω απο τα δοκαρια Μανιάτης, Κοντοές, Λάτκα, Σιόβας οι 4 σωματοφυλακες στην αμυνα Τσοτσαλίτς, Σάμαρης, Αναστασόπουλος,Κούκετς η τετραδα στο κεντρο και Ριέρα,Σαλαλί στην επιθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή