Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

1-1 με τον Πανσερραϊκό

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχτηκαν στις Σέρρες ο Πανσερραϊκός και ο Πανιώνιος με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ από λανθασμένη υπόδειξη πέναλτι στο 21' , κανείς δεν μπορεί ακόμα να καταλάβει που ειδε την επαφή....!! Ετσι ο Λεοζίνιο εκανε το 1-0 ενω για τον Πανιώνιο ισοφαρισε στο 66' με κεφαλιά ο Σιόβας.
Η
συγκεκριμένη φάση που στιγμάτισε το ματς ήταν αυτή του 19ου λεπτού όταν ο Νταλέ εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Πανιωνίου μπήκε στην περιοχή πέρασε τον Μάχο και έπεσε στο έδαφος με τον Τσινιάρη να υποδεικνύει πέναλτι. Το ριπλέι δεν δικαίωσε τον ρέφερι(ήταν εμφανές και χωρίς ριπλέι).Ο Δημήτρης Σιόβας έβαλε ένα παλικαρίσιο τέρμα με το κεφάλι, σε ένα σημείο που η ομάδα έδειχνε να μη βρίσκει λύσεις, παιχνίδι το παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερος.
Ντεμπούτο για τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο των κυανέρυθρων.
Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως και ο Πανσερραϊκός ήταν καλός και είχε πολλές καλές στιγμές. Παράλληλα, ανέφερε ότι πρέπει να αλλάξουν αρκετά για να παρουσιαστεί καλύτερος ο Πανιώνιος.

«Από ένα λάθος, και σε μια στιγμή που δεν πιεζόμασταν, δεχτήκαμε γκολ. Στο β’ ημίχρονο βελτιωθήκαμε, είχαμε καλύτερη ισορροπία και κρατήσαμε καλύτερα αμυντικά. Είναι καλός ο βαθμός, αν και ο Πανσερραϊκός είχε καλύτερες στιγμές», είπε αρχικά.

«Πρέπει να βελτιώσουμε και να δούμε αρκετά πράγματα, να τα επισημάνουμε για να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδας», τόνισε και στη συνέχεια απάντησε με χιούμορ σε ερώτηση για το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Είναι το αγαπημένο σπορ όλων».

Πανσερραϊκός (Ντ. Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Παπάζογλου, Άμο, Κάστρο (55΄ Αμπουμπακάρι), Μπέλιτς, Άλβαρεζ, Μαβενέ, Γεωργιάδης (94΄ Τάντιτς), Λεοζίνιο, Σουμπίνιο, Νταλέ.
Πανιώνιος (Τ. Λεμονής): Μάχο, Μανιάτης, Σιόβας, Λάτκα, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Σάμαρης, Αναστασόπουλος (94΄ Όμο), Γουνδουλάκης (58΄ Κούκετς), Σαλαλί (84΄ Οκπάκο), Ριέρα.

Mπόσκο για Kατάρ

Tελευταίες χθεσινές πληροφορίες θέλουν τον Kροάτη φορ (δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό) να έχει στα χέρια του πρόταση από το Kατάρ την οποία και εξετάζει πλέον πολύ σοβαρά. Oι άνθρωποι του Πανιώνιου, από την άλλη πλευρά, δεν θα έλεγαν «όχι» σε μια πιθανή αποχώρηση του «Mπόσκο», καθώς θα ήταν ιδανικό να απαλλαχθούν από το υψηλό συμβόλαιο του Kροάτη στράικερ που δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου