Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

παραίτησή του Ζερβακάκου και του Καμπανόπουλου

H ανακοίνωση Ζερβακάκου: «Αναλαμβάνω πλήρως της ευθύνη για τη συνεργασία με τον αθλητίατρο κ. Δάρα. Η συγκεκριμένη επιλογή έγινε με γνώμονα το οικονομικό συμφέρον της ΠΑΕ Πανιώνιος και μόνο. Άλλωστε το συμφέρον του Πανιωνίου ήταν ο μοναδικός μου στόχος όταν ανέλαβα συγκεκριμένο έργο πριν από ενάμιση περίπου μήνα και όταν οι Πανιώνιος αγωνιστικά και διοικητικά ήταν σε δύσκολη κατάσταση.

Τότε χτυπήσαμε πόρτες πολλών επώνυμων και ανώνυμων Πανιωνίων, οι οποίοι είτε μας την έκλεισαν κατάμουτρα γιατί είχαν άλλη ''φιλοσοφία'', είτε μας ζήτησαν τους θησαυρούς της Αγγλίας για να ''βοηθήσουν''.

Όλα τα στοιχεία για το τι έχει γίνει αυτό τον ενάμιση μηνά είναι στη διάθεση όλων αυτών που με ευκολία ισχυρίζονται ότι με τις επιλογές μας θέλουμε να διευκολύνουμε τη έλευση του ενός η του άλλου.

Είμαι τρεις γενιές Πανιώνιος και πραγματικά υπερήφανος που υπηρέτησα την ''κυανέρυθρη'' ιδέα διπλά στον αείμνηστο Μιχάλη Σταματελάτο και σαν αντιπρόεδρος ή μέλος του Δ.Σ. τελευταία, διπλά στον Κων/νο Τσακίρη.

Επειδή όμως δεν βάζω τίποτα πάνω από την αξιοπρέπεια μου, παραιτούμαι στενοχωρημένος και απογοητευμένος, όχι μόνο γιατί θεωρώ ότι αδικούμαι με όσα λέγονται, αλλά και για να διαμαρτυρηθώ με αγανάκτηση έναντι όλων εκείνων που βλέπουν συνεχώς φαντάσματα.

Θα πρέπει να ξέρουν όμως, ότι η γκρίνια δεν βοηθά αλλά υποσκάπτει. Είναι η στιγμή που όλοι, ο καθένας ξεχωριστά, θα πρέπει να αναλογισθούν τις ευθύνες τους και τι κάνουν πραγματικά για το σύλλογο.

Όταν με το καλό ο Πανιώνιος θα έχει σωθεί αγωνιστικά, θα έχουμε την πολυτέλεια να μιλήσουμε για πρόσωπα και καταστάσεις. Μέχρι τότε προέχει η ηρεμία της ομάδας.

Με τιμή
Γιώργος Ζερβακάκος»

Η ανακοίνωση Καμπανόπουλου: "Τους τελευταίους 2 μήνες περίπου, με τον κ. Ζερβακάκο ήμασταν μία γροθιά σε όλες τις αποφάσεις που κληθήκαμε να πάρουμε με γνώμονα πάντα το καλό του Πανιωνίου. Από τη στιγμή που πληροφορήθηκα την ανακοίνωση που εξέδωσε περί της παραίτησης του, δεν μπορώ και εγώ να συνεχίσω να συνεισφέρω στην ομάδα. Συνεπώς παραιτούμαι από τα καθήκοντα που είχα αναλάβει τι τελευταίο διάστημα. Από σήμερα θα ξαναείμαι πιστός οπαδός του Πανιωνίου και θα λειτουργώ, όπως σε όλη μου τη ζωή, για το συμφέρον και το καλό της ομάδας που αγαπώ.

Λάζαρος Καμπανόπουλος".

ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..... ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ.....

1 σχόλιο:

  1. re fasistomoutro carpediem den katalaves oti eipan ston kosmo gia pio logo ta eipan afta?
    tha erthei i ora sas pou den tha patate sto gipedo min fovase
    kleineis opote thes ta anonima?
    o politismos o diko sou kai kapion allonon eftase ton panionio se afti ti thesi.
    tha ta poume sintoma

    ΑπάντησηΔιαγραφή