Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Τι θα γίνει τελικά ?

Δυο πράγματα είναι τα βασικά αυτήν την στιγμή για την ομάδα μας..
α) να σώσουμε την παρτίδα ως προς την παραμονή και
β) να μην γίνουμε Παράρτημα ΚΑΝΕΝΟΣ.....

Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έχουμε την δύναμη σαν ομάδα να στηριχτούμε στα πόδια μας , μια Ζωή αυτό κάναμε και θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε..
Όλοι αυτοί οι παίκτες που ακούμε ότι θα έρθουν στον Πανιώνιο ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Μανιάτη στον γαύρο ήταν παίκτες που είχαν φτάσει μια ανάσα να παίξουν στην ομάδα μας με κανονική μεταγραφή αλλά δεν έκατσε ( Μητρογλου, Μονιακης), ο Πανιώνιος μια ζωή μπορούσε να κινηθεί οικονομικά γιατί είχε καλές ακαδημίες και καλόσκαουτινκ, δεν είναι τυχαίο να βρίσκεις αστέρια επίπεδου Τζαβελα, Μανιατη, Μακου (φτου φτου) , Τζιωλη, Σπυροπουλου κτλ κτλ ΟΛΟΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ..... Πρέπει να ξαναοργανωθεί όλο το σύστημα και οι υποδομές μας, να βρίσκουμεεμείς τα ταλέντα να τους δίνουμε τον απαιτούμενο χρόνο ώστε να δείξουν το ταλέντο τους και όχι να μας δανείζουν για 6 μήνες η 1 χρόνο να τους κάνουμε έτοιμους παίκτες και να τους επιστρέφουμε πίσω.. Κανείς από τους παίκτες που ανακαλύψαμε δεν έδωσε τα μέγιστα τους πρώτους μήνες αλλά σιγά σιγά.. Στην κατάσταση βέβαια που βρίσκετε αυτήν την στιγμή η ομάδα, η οποία είναι ότι χειρότερο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, ίσως είναι σωστό να δώσουμε έναν παίκτη, με σωστά πάντα ανταλλάγματα και χρήματα αλλά πρέπει από τώρα να αρχίσει η οργάνωση για την επόμενη χρονιά... Θέλουμε η ομάδα μας να εχει μια εντεκάδα με 9 εντεκαδατους Ελληνες και δυο ξένους αλλά τους θέλουμε ως δικούς μας και όχι ως δανεικούς...

Συνεντευξη Λεμονη :
-Θα βοηθήσει η διακοπή του πρωταθλήματος;

Τάκης Λεμονής: «Η διακοπή ήταν ότι καλύτερο αυτή την στιγμή για την ομάδα. Ηταν πολύ καλό για τους παίκτες το ότι έφυγαν για λίγες ημέρες. Και αυτό όχι από πλευρά σωματικής κόπωσης, αλλά κυρίως από ψυχολογικής πλευράς, καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία να αποφορτιστούν. Παράλληλα και σε εμάς δόθηκε η δυνατότητα να κάνουμε κάποιες μετρήσεις και να επικεντρωθούμε και σε κάποια θέματα που αφορούν την οργάνωση της ομάδας. Επίσης μπορέσαμε να κάνουμε και τον προγραμματισμό για να δούμε πως θα κινηθούμε για την μεταγραφική μας ενίσχυση».

-Ακούγονται πάρα πολλά ονόματα. Εσείς έχετε κάνει τις εισηγήσεις σας;

Τάκης Λεμονής:
«Το πρώτο πράγμα που ήταν πολύ δύσκολο να γίνει ήταν μια σωστή αξιολόγηση των παικτών που υπάρχουν στο ρόστερ. Αυτό φυσικά ήταν πολύ δύσκολο να γίνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Εχουν γίνει τρεις συναντήσεις με τον πρόεδρο όπου έχουμε συζητήσει τα πάντα. Ιδιαίτερα συζητήσαμε το κομμάτι των μεταγραφών, όπου πολύ σύντομα πρέπει να γίνουν οι κινήσεις για την ενίσχυσή μας. Αυτή την στιγμή δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό, κάτι τελειωμένο, αλλά ο στόχος είναι όσο το δυνατόν νωρίτερα, οι κινήσεις που θα γίνουν να είναι και ουσιαστικές. Αυτό που έχουμε δει είναι πως πρέπει να ενισχυθούμε σε συγκεκριμένες θέσεις. Παράλληλα όμως υπάρχει και ένα ιδιαίτερα μεγάλο ρόστερ που σημαίνει πως θα υπάρξουν και αποχωρήσεις».

-Η αίσθηση που έχετε είναι πως θα μπορέσουν να γίνουν οι μεταγραφικές κινήσεις, ανεξάρτητα από το αν θα πουληθούν κάποιοι παίκτες, όπως οι Μανιάτης, Κουμορτζί, ή για να γίνουν είναι απαραίτητη η πώληση ενός εκ των δύο;

Τάκης Λεμονής:
«Είναι κάποια πράγματα που οπωσδήποτε και εγώ ως προπονητής πρέπει να τα λάβω υπ’ όψιν μου. Το τέλειο θα ήταν να μείνει η ομάδα όπως είναι. Να μην έχει ανάγκη να πουλήσει κάποιον παίκτη για να ενισχυθεί μεταγραφικά. Όμως θα πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές. Αν πρέπει να πουληθεί κάποιος παίκτης και αυτό θα είναι προς όφελος της ομάδας και στον αγωνιστικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, τότε δεν βλέπω τον λόγο για να μην γίνει κάτι τέτοιο. Αλλά από την άλλη, η προϋπόθεση που έχουμε θέσει, είναι ότι όποια κίνηση και να γίνει να είναι προς όφελος του σωματείου».
να μας τους

2 σχόλια:

  1. Πολυ κοντα στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Γιάννης Μανιάτης (για το καλοκαίρι), αφού από τη συνάντηση που είχαν Βαγγέλης Μαρινάκης και Γεράσιμος Βεντούρης προέκυψε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Οι «κυανέρυθροι» είναι ικανοποιημένοι από τα έμψυχα ανταλλάγματα αλλά και από τα χρήματα που δίνουν οι Πειραιώτες (Μήτρογλου 6μήνες, Μονιάκης 1,5 χρόνο όπου θα λήγει και το συμβόλαιο του με γαυρο, με πληρωμένα συμβόλαια και δύο παίκτες,ποσοστό μεταπώλησεις του παίκτη και 450-500 χιλ. ευρώ), ωστόσο το θέμα δεν μπορεί να προχωρήσει πριν από την... Τρίτη. Ο λόγος; Δεν έγινε σήμερα η μεταβίβαση των μετοχών στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, κάτι που θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala re paidia ti to psaxnete? opos eipan oi panthiro-iones stin anakinosi tous H gyneka tou kaisara den prepei mono na einai timia alla prepei kai na fenete............o Bentouris einai YPALLILOS tou Marinaki, oti me ton Bentouri 8a eimaste tsatsoi tou GAYrou to kseran oi Panthiro-Iones kai to epidioksane ara den dikeounte na paraponiounte

    ΑπάντησηΔιαγραφή