Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Τα νέα του μπάσκετ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προετοιμάζει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα την ομάδα του για το ματς με τον Κολοσσό, αλλά ένας από τους παίκτες έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του. Πρόκειται για τον Κιθ ΜακΛίοντ, ο οποίος έχει επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αλλά λόγω του ότι έχει μείνει αρκετό καιρό χωρίς προπονήσεις (λόγω τραυματισμού), ο προπονητής του Πανιωνίου προσπαθεί να τον εντάξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο σύνολο και στη φιλοσοφία του.

Στο μεταξύ, στο κυριακάτικο ματς κανονικά αναμένεται ν' αγωνιστεί τόσο ο Αμερικανός όσο και οι Ελονού και Τσιάρας που αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα τραυματισμού.

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την εντός έδρας ήττα στην προηγούμενη αγωνιστική θέλει ο Πανιώνιος στον αγώνα με τον Κολοσσό στο «Βενετόκλειο» (12/12, 12.30).

«Η προετοιμασία μας πήγε πολύ καλά όλη τη βδομάδα αφού και τα παιδιά που είχαν μικροπροβλήματα τραυματισμών, μπήκαν και έπαιξαν», δήλωσε ο νεαρός σέντερ, Ζήσης Σαρικόπουλος. «Είναι ένα δύσκολο και σημαντικό ματς γιατί προερχόμαστε από ένα στραβοπάτημα με το Περιστέρι. Ο Κολοσσός είναι μια οργανωμένη ομάδα με μια πολύ δυνατή έδρα, και παίζει ένα πολύ πειθαρχημένο μπάσκετ ενώ αρέσκεται στο να τρέχει στο ανοιχτό γήπεδο. Ελπίζω να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και να επιστρέψουμε στις νίκες».

Γιώργος Μπαρτζώκας

«Στην σημερινή πραγματικότητα του ελληνικού μπάσκετ ο κολοσσός έχει το προνόμιο να διαθέτει τον ίδιο προπονητή και τον ίδιο κορμό παικτών για τρίτη διαδοχική χρονιά. Αυτόν τον κάνει ιδιαίτερα δυνατό και προνομιούχο, απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες που κατά την συντριπτική τους πλειοψηφία αλλάζουν προπονητή και βασικούς παίκτες σχεδόν κάθε καλοκαίρι.

Με βάση λοιπόν αυτό το γεγονός ο Κολοσσός έχει ομοιογένεια κυρίως χάριν των Ελλήνων παικτών τους οποίους σέβομαι απόλυτα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πήραμε μαζί 13 παίκτες-ο Γιάνκοβιτς έμεινε στην Αθήνα λόγω ίωσης- γιατί ο Ελόνου έχει πρόβλημα στον καρπό από το προηγούμενο παιχνίδι και θα ξέρουμε αύριο πώς θα είναι. Πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα και θα παίξει».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου