Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα η προετοιμασία του Πανιώνιου για το παιχνίδι με την Κέρκυρα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου από τον οποίο θα απουσιάσουν σημαντικότατα στελέχη των «κυανέρυθρων», όπως οι Λάτκα(έχει δηλωθεί να εκτίσει τιμωρία από κάρτες στον αυριανό αγώνα) Βαρό, Κούρντι και Κουμορτζί, καθώς επίσης και τους Βαζ Τε, Ρισγκαρντ, Παρτούς, Κοιλιάρα, οι οποίοι και σήμερα προπονήθηκαν πριν την υπόλοιπη ομάδα, αφού δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια. Ο τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης, στην προπόνηση της Παρασκευής και τελευταία πριν το ματς κόντρα στην Κέρκυρα, χρησιμοποίησε με τους -πιθανότατα- βασικούς, τους: Μάχο κάτω από τα γκολπόστ, Μανιάτη ως δεξί μπακ και Κοντοέ ως αριστερό, ενώ στο κέντρο της άμυνας, το δίδυμο Σιόβα και Όμο, αφού ο ανεβασμένος (και αλάνθαστος στα τελευταία ματς) Λάτκα είναι τιμωρημένος. Από κει και πέρα, αμυντικά χαφ ήταν οι Αναστασόπουλος και Τσότσαλιτς, δεξιά ο Κούκετς και μπροστά από αυτούς ο Σάμαρης.
Ενω σκέφτεται -όπως και στο ματς με τον Ηρακλή- να ξεκινήσει τον Ριέρα στην αριστερή πτέρυγα και στην επίθεση, αντί του Σαλαλί, τον Μπάλαμπαν.

Αναλυτικά την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Φαιάκες αποτελούν οι: Μάχο, Μπέλιτς, Μανιάτης, Γιόνσον, Όμο, Χίκα, Οκπάκο, Μπάλαμπαν, Αναστασόπουλος, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Τσότσαλιτς, Ριέρα, Σιόβας, Σαλαλί, Κούκετς, Κοντοές, Κολοβός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου