Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Δηλωσεις και τελευταια νεα

Ο Δημήτρης Σιόβας
«Ήταν ένα δύσκολο ματς. Με το 1-1 είμαστε ικανοποιημένοι. Συνεχίζουμε και πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης», ανέφερε αρχικά.Και συνέχισε: «Ήταν το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα του Πανιώνιου στη Super League και το πανηγύρισα έντονα γιατί ήρθαν οι δικοί μου από τη Δράμα».
Μάχο
«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση πέναλτι. Απορώ γιατί το έδωσε ο διαιτητής και από τη στιγμή που το έδωσε γιατί δεν μου έδειξε και κόκκινη κάρτα και μου έδωσε κίτρινη από τη στιγμή που θεωρούσε ότι ο παίκτης ήταν σε προφανή θέση για γκολ; Πάντως, αν μου έδειχνε την κόκκινη κάρτα, δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα!»
ενώ ο Γιάννης Κοντοές στάθηκε στην έλευση του Τάκη Λεμονή στην «πλατεία»: Θα μας βοηθήσει ο κ. Λεμονής. Θα προσπαθήσουμε να αφομοιώσουμε την τακτική του. Το αποτέλεσμα το θεωρώ δίκαιο, γιατί δεν δικαιούμασταν κάτι περισσότερο. Εγινε ένα κακό παιχνίδι» κατέληξε ο αμυντικός των «κυανέρυθρων».

Στο μεταξύ η προπόνηση των Κυανερύθρων έγινε στο Απήλιον. Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα της Κυριακής, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών πλην των Κουμορτζί και Κούρντι, που είναι τραυματίες από την προηγούμενη εβδομάδα και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Η προπόνηση της Τρίτης έχει προγραμματισθεί να γίνει στις 11 το πρωί στο Απήλιον.

Αλλάζει πάλι γραφεία ο Πανιώνιος
Μετά τη μεταβίβαση των μετοχών και την ανάληψη της διοίκησης από τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο άρχισε και η μεταφορά των γραφείων της ΠΑΕ πίσω στο γήπεδο του Πανιωνίου, από το Ψυχικό όπου λειτουργούσαν τους τελευταίους μήνες. Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά.

1 σχόλιο: