Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

δηλωσεις στον "Novasport FM"


Την αισιοδοξία τους ότι η φετινή χρονιά θα είναι καλύτερη από την περσινή εξέφρασαν οι παίκτες του Πανιωνίου την Τρίτη. Ρεκόμπα, Εστογιανόφ, Μανιάτης, Κοντοές, Τζαβέλλας, Γουνδουλάκης, Νικολάου, Κουμορτζί, μίλησαν στον "Novasport FM", για το νέο πρωτάθλημα και τους στόχους τους.

Αναλυτικά:

Αλβάρο Ρεκόμπα: Είναι καθαρά στα πόδια των παικτών να κάνουμε μια χρονιά καλύτερη από την περσινή. Η έλευση του Μπάλαμπαν, η παραμονή μου όπως και του Λόλο (Εστογιανόφ), μαζί με τους υπόλοιπους νέους ποδοσφαιριστές με κάνουν να αισιοδοξώ πως θα έχουμε ένα καλό μίγμα παικτών και θα πάμε πολύ καλύτερα τη νέα σεζόν. Πιστεύω ότι ο Πανιώνιος θα ξεφύγει από την περσινή μιζέρια της όγδοης θέσης. Ηθελα λίγο χρόνο για να αποφασίσω την παραμονή μου. Γι' αυτό και πήγα στην Ουρουγουάη, είχα στα χέρια μου την πρόταση και συζήτησα με την οικογένειά μου. Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Είμαι ικανοποιημένος από την αποφάσεις μου. Ηθελα να μείνω για ακόμη ένα χρόνο για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι αξίζω να παίζω στην Ευρώπη σε αυτό το επίπεδο. Το μόνο που θέλω να έχω είναι η υγεία μου, αφού πέρυσι ταλαιπωρήθηκα τρεις μήνες με τραυματισμούς. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου.

Φαμπιάν Εστογιανόφ: Δεν θέλω να απαντήσω στα δημοσιεύματα (σ.σ.: είχε γραφτεί ότι τον ήθελαν ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ). Ένας από τους λόγους που ανανέωσα ήταν ο Αλβάρο (Ρεκόμπα). Επίσης, ήταν η κίνηση του προέδρου που ήθελε να ανανεώσω μέχρι το 2013. Είμαι σίγουρος ότι ο Πανιώνιος μπορεί να κάνει την υπέρβαση.

Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει μειωθεί το ρόστερ, αλλά και ότι ξεκινώ εγώ και ο Αλβάρο από την αρχή σεζόν. Ο κόσμος είναι κοντά και τον θέλουμε μαζί τη φετινή σεζόν. Η περσινή περίοδος ήταν καλή για εμένα και φέτος ζητώ υπομονή για να πετύχουμε όλοι μαζί κάτι καλό. Παίζω καλύτερα ως δεξί χαφ, εκεί αγωνίζομαι καλύτερα. Εχω την ταχύτητα, τη διείσδυση και μπορώ να παίξω καλύτερα το ένας με έναν.

Φανούρης Γουνδουλάκης: Ξεκινάει μια νέα χρονιά. Η περσινή δεν κύλησε όπως περιμέναμε. Υπήρχαν προσδοκίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ηρθε νέος προπονητής και υπάρχει αισιοδοξία. Σημαντικό θεωρείται το γεγονός ότι μειώθηκε πολύ το ρόστερ. Το κλίμα είναι καλό και μπορείτε να το διαπιστώσετε.

Κάποιες στιγμές δεν αποδίδουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και αυτό που περιμένει ο κόσμος. Αυτό που θέλουμε είναι η κατανόηση του κόσμου. Τους θέλουμε στο γήπεδο.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν θα πετύχει στην ΑΕΚ ο Γρηγόρης (Μάκος). Ο Πρόσφερε πολλά ο ίδιος στον Πανιώνιο και ο Πανιώνιος στον Γρηγόρη. Του ευχόμαστε τα καλύτερα.

Γιώργος Τζαβέλλας: Θα ήθελά να πούμε λίγα λόγια. Πέρυσι είχαμε κάποια προβλήματα. Πιστεύω ότι φέτος με δουλειά και με λίγα λόγια θα καταφέρουμε. Ο κ. Φερέρα έδειξε πέρυσι στον Πανθρακικό το έργο του και μαζί με τη βοήθεια του κόσμου θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Νομίζω ότι ο Πανιώνιος έχει αποδείξει ότι στηρίζεται σε Ελληνες παίκτες, σε αντίθεση με κάποιες άλλες ομάδες. Είναι καλύτερα για εμάς, αφού δένουμε καλύτερα μεταξύ μας με την είσοδο κάποιων ξένων ποδοσφαιριστών.

Γιάννης Κοντοές: Αυτό που βλέπουμε φέτος είναι ότι ο πρόεδρος θέλει να φτιάξει ένα κορμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μειώθηκε το ρόστερ και υπήρξαν καποιες αλλαγές στα συμβόλαια ορισμένων παικτών.

Η συμβολή του προέδρου είναι πολύ σημαντική, αφού κράτησε σημαντικούς παίκτες όπως ο Αλβάρο (Ρεκόμπα) και ο Γιάννης (Μανιάτης). Δείχνει ότι θέλει να φτιάξει μια δυνατή ομάδα. Ο Πανιώνιος έχει ρίξει τα δίχτυα του στις μικρές κατηγορίες και θα δοθούν ευκαιρίες και σε νέους παίκτες.

Γιάννης Μανιάτης: Φέτος ξεκινάει μια μεγάλη προσπάθεια. Ολα ξεκινούν από τον Κ.Τσακίρη. Κρατήσε τον Αλβάρο, τον Λόλο (Εστογιανόφ) και εμένα. Πιστεύω ότι όλοι μαζι με τη συμπαράσταση του κόσμου να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Κάθε χρόνο στην Ελλάδα έρχονται πάρα πολύ ξένοι ποδοσφαιριστές. Έχουμε μία ξενομανία. Υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά στις ακαδημίες, που χρειάζεται να δουλέψουν για να προωθηθούν. Στην Ελλάδα υπάρχουν ταλέντα, αλλά δεν αξιοποιούνται. Αυτό θα γίνει μέσω των ακαδημιών.

Μπενάρ Κουμόρτζι: Είναι υπέροχο που παίζω στον Πανιώνιο. Ηταν μεγάλο βήμα για εμένα, αφού ήρθα από μια ομάδα που είχε υποβιβαστεί (Αιγάλεω). Είμαι στην Ελλάδα τέσσερα χρόνια, αλλά δυστυχώς ακόμη δεν μιλώ ελληνικά.

Μάριος Νικολάου: Την περσνή χρονια αδικήσαμε πολύ τους εαυτούς μας. Εχουμε μάθει από τα περσινά λάθη. Θα δώσουμε στον κόσμο και στους εαυτούς μας μια καλύτερη θέση. Οταν ένας προπονητής έχει να κάνει με 40-45 ποδοσφαιριστές είναι πολύ δύσκολο το έργο του. Οταν όμως έχει να κανει με 26 ποδοσφαιστές, που αποτελούν δικές του επιλογές, είναι πιο εύκολο. Εδώ στηρίζεται φέτος ο Πανιώνιος, καθώς έχει κρατήσει έναν βασικό κορμο και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα

1 σχόλιο:

  1. το καλυτερο απο ολα ειναι να ακους ολους τους παιχτες μια παρεα να τραγουδανε μαζι για τον Πανιωνιο... αυτα ειναι ... γερα ρε Πανιωναρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή