Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Τα δωματια της αποστολης


Οι 27 «κυανέρυθροι» περνούν αμέτρητες ώρες στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο «Stiemerheide» λίγο έξω από το Γκενκ και βεβαίως έχει αν μη τι άλλο ενδιαφέρον να δούμε πώς είναι... κατανεμημένα τα δωμάτια στο μέρος που έχουν καταλύσει οι Νεοσμυρνιώτες.

Οι ξένοι της «παρέας»...
Ρεκόμπα και Εστογιανόφ δεν θα μπορούσαν να μη βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο. Κολλητοί από τη στιγμή που ήρθαν πέρυσι στην «πλατεία» οι δύο Ουρουγουανοί, ενώ κάτι παρεμφερές ισχύει για τους Κροάτες Μπάλαμπαν και Σμόγιε, που φαίνεται να έχουν «κολλήσει» μεμιάς.

Οι δύο Ισπανοί, επίσης νεοφερμένοι Ριέρα και Μπεθέρα, αλλά και οι δύο Τσέχοι Μπέλιτς και Λάτκα είναι αχώριστοι, όπως και οι δύο Αφρικανοί της «παρέας», ο Γκανέζος Κουμορτζί και ο Νιγηριανός Ομο. Δύο άλλοι άρτι αφιχθέντες φέτος, ο Ουέλιγκτον Μπαρόνι και ο Καστελιόνε, μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο...

Οι Ελληνες και τα «πειραχτήρια»
Από εκεί και έπειτα έχουμε τους δύο «αυτοκόλλητους» Γουνδουλάκη και Νικολάου και τους Σκούφαλη και Μανιάτη, που εκπροσωπούν την «παλιά φρουρά» των Ελλήνων, ενώ το δίδυμο Τζαβέλλα-Κοντοέ (κοντά τους σε απόσταση... αναπνοής οι Ανδριόλας-Σίμωσης) μπορεί άνετα να αποκληθεί το «δωμάτιο-πειραχτήρι»!

Από εκεί και πέρα, ο Σιόβας είναι με τον Λουκίνα, ενώ οι πιτσιρικάδες Αναστασόπουλος-Κοντοχρήστος και Λάζουρας-Κούρντι συμπληρώνουν τη 13άδα των «κυανέρυθρων] δωματίων, μιας και ο Κούκετς απολαμβάνει τη... μοναξιά του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου