Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Πρωτο δειγμα θετικο


Ο Πανιώνιος έκανε την πρεμιέρα του στα φιλικά προετοιμασίας, με νίκη 2-1 επί της Σεντ Τρούιντεν, με τον Εμίλιο Φερέρα να κάνει τις πρώτες δοκιμές στο γήπεδο, για την ομάδα που σκέφτεται να παρατάξει φέτος.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 2.000 θεατές, με τον Φερέρα να χρησιμοποιεί σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μπέλιτς. Στο δεξί άκρο ήταν ο Μανιάτης, στο αριστερό ο Ουέλιγκτον και στο κέντρο της άμυνας οι Σιόβας και Όμο. Στην μεσαία γραμμή ήταν οι Νικολάου και Κουμορτζί στον άξονα, ο Σκούφαλης δεξιά και ο Ρεκόμπα αριστερά. Τέλος το επιθετικό δίδυμο αποτελούσαν οι Μπάλαμπαν και Εστογιανόφ. Στο 15’ ο Μπάλαμπαν που αποκτήθηκε για να κάνει την διαφορά στην γραμμή κρούσης του Πανιωνίου κατάφερε με μισή ευκαιρία να κάνει γκολ και άνοιξε το «λογαριασμό» του με τους «κυανέρυθρους», σημειώνοντας το 1-0 έπειτα από σέντρα του Ρεκόμπα.

Τρία λεπτά αργότερα, η βελγική ομάδα ισοφάρισε με τον Βίλμετ, αλλά ο Πανιώνιος πήρε τη φιλική νίκη με το γκολ του Ομο με κεφαλιά, έπειτα από το κόρνερ του Εστογιανόφ.

Κίτρινες: Μανιάτης

Ο Πανιώνιος αγωνίστηκε με τους: Μπέλιτς, Μανιάτης, Γουέλιγκτον, Όμο, Σκούφαλης (82' Κούρντι), Μπαλαμπάν (84' Λούκινας), Ρεκόμπα (46' Κοντοχρήστος), Εστογιάνοφ (88' Αναστασόπουλος), Κουμορτζί, Σιόβας, Νικόλαου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου