Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

3 οι απουσιες...


Χωρίς τους Αλβάρο Ρεκόμπα, Μπόσκο Μπάλαμπαν και Ντάριο Σμόγιε συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου την Παρασκευή (24/7) στο Βέλγιο. Οι τρεις ποδοσφαιριστές παρέμειναν στο ξενοδοχείο, για προληπτικούς λόγους, λόγω ελαφρών τραυματισμών. Ο κροάτης υποβλήθηκε το πρωί σε ακτινογραφία, ενώ οι άλλοι δύο περιορίστηκαν σε φυσικοθεραπείες. Κατά συνέπεια, κανένας από τους τρεις κυανέρυθρους δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο φιλικό με την Σερκλ Μπριζ.

Στα αγωνιστικά, ο Εμίλιο Φερέρα αφιέρωσε το σημερινό πρόγραμμα στην τακτική και τις στημένες φάσεις, δείχνοντας στους παίκτες "κομπίνες" τόσο για τα φάουλ όσο και για τα κόρνερ.

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν ειχουν οι παίκτες του Πανιωνίου το απόγευμα της Παρασκευής (24/7), καθώς ο βελγοισπανός τεχνικός προτίμησε να τους δώσει ρεπό. Η αποστολή του συλλόγου θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου (25/7) για την πόλη της Μπριζ, όπου θα πραγματοποιηθεί το φιλικό με την Σερκλ (18:00 Ελληνικη).
Ο Εμίλιο Φερρέρα επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές για την αποστολή του αγώνα: Ανδριόλας, Λάτκα, Κοντοές, Τζαβέλας, Καστελιόνε, Σίμωσης, Κούκετς, Αναστασόπουλος, Γουνδουλάκης, Κούρντι, Ριέρα, Μπεθέρα, Λαζούρας, Κοντοχρήστος, Λούκινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου