Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Δηλώσεις Κοντοε στην wind

Την αισιοδοξία για την πορεία του Πανιωνίου στο νέο πρωτάθλημα εξέφρασε ο Γιάννης Κοντοές, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της «Wind», που είναι χορηγός της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ.

Ο 23χρονος αμυντικός έκανε λόγο για «... μία νέα αρχή, με νέο προπονητή και διάθεση να μάθουμε από τα όποια λάθη στο παρελθόν» και συνέχισε: «Το καλό είναι πως υπάρχει διάθεση για επιτυχία και οι παίκτες που ήμασταν πέρυσι μαζί με τους καινούργιους "δενόμαστε" μέρα με τη μέρα ακόμη πιο πολύ, βάζοντας ψηλά τον πήχη των προσδοκιών της ομάδας. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και έχουμε διάθεση για να δώσει ο καθένας μας ξεχωριστά το κάτι παραπάνω για να τα καταφέρουμε. Να βοηθήσουμε την ομάδα για να εκπληρώσει τους στόχους της».

Μιλώντας για το νέο προπονητή της ομάδας, Εμίλιο Φερέρα, είπε: «Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να πετύχει σε αυτό που κάνει. Δουλεύει πάρα πολύ, ειδικά στον τομέα της τακτικής. Προσωπικά δεν έχω δουλέψει τόσο πολύ στην τακτική στην καριέρα μου κι αυτό με εντυπωσιάζει. Καθημερινά μαθαίνω πολλά πράγματα και νιώθω πως έχω να μάθω περισσότερα, όσο κυλάει η προετοιμασία. Βέβαια, κι εγώ δούλεψα και δουλεύω πάνω στον εαυτό μου, εντός και εκτός προπονήσεων, γνωρίζοντας πως τίποτε δεν το βρίσκεις έτοιμο».

Σε προσωπικό επίπεδο, ανέφερε: «Είναι αλήθεια πως την περασμένη χρονιά δεν περίμενα να πάρω τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής. Ο Πανιώνιος με εμπιστεύθηκε και θεωρώ πως έκανα μία καλή προσπάθεια για να δικαιώσω όσους πίστεψαν στις δυνατότητές μου. Τώρα βέβαια θα πρέπει να συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο και ακόμα μεγαλύτερη θέληση για θετικά αποτελέσματα, τόσο σε ό,τι αφορά τον εαυτό μου, όσο και για την γενικότερη εικόνα της ομάδας. Νομίζω πως βοηθάει πάρα πολύ το γεγονός πως μπήκαμε με μεγάλη όρεξη για την προετοιμασία και είμαστε λιγότεροι στο ρόστερ από αυτά που ζούσαμε την περασμένη χρονιά. Ναι μεν το μεγάλο ρόστερ βοηθάει στον ανταγωνισμό, αλλά, όταν φτάνουμε σε τόσα πολλά άτομα, όπως ήμασταν τη σεζόν που μας πέρασε, αυτό ήταν ένας ανασταλτικός παράγοντας στις προσπάθειές μας. Τώρα που είμαστε τόσοι παίκτες όσοι χρειάζονται στο έμψυχο δυναμικό μίας ομάδας με μεγάλες φιλοδοξίες, όλα θα πάνε καλά».

Τέλος, μίλησε και για τον κόσμο της ομάδας, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Γνωρίζω πλέον πολύ καλά πως είναι κοντά στην ομάδα ανά πάσα στιγμή, στα εύκολα και στα δύσκολα. Όπως εμείς έχουμε υποχρέωση απέναντι στην ομάδα, έτσι και ο κόσμος κάνει κάθε φορά το καθήκον του. Είναι γεγονός πως όλα ξεκίνησαν καλά φέτος, με αέρα αισιοδοξίας από όλους μας. Είναι αντιληπτό πως έχουμε όρεξη για δουλειά, προκειμένου να τα καταφέρουμε. Απέναντι στον κόσμο μας έχουμε υποχρέωση, αλλά και ένα μεγαλύτερο κίνητρο, παλιοί και νέοι παίκτες. Θέλω να δώσουμε το έναυσμα στον κόσμο μας να μείνει κοντά μας ικανοποιημένος από αυτά που θα βλέπει. Να γεμίζει το γήπεδο, όπως έκανε την περασμένη χρονιά "sold out" στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και εντυπωσιακή προσέλευση σε ορισμένα άλλα ματς. Είναι για εμένα και τους συμπαίκτες μου ένας βασικός στόχος, έτσι ώστε να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους, με διάθεση να γεμίζουν το γήπεδό μας κάθε εβδομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου