Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Σοκ με Εστογιάνοφ



Ο σοβαρός τραυματισμός του Φαμπιάν Εστογιάνοφ επισκίασε την σημερινή προπόνηση του Πανιώνιου. Ο Ουρουγουανός άσσος των «κυανέρυθρων» σε μία ανύποπτη φάση πάτησε λάθος το πόδι του με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο για ακτινολογικό έλεγχο. Τα αποτελέσματα έδειξαν κάταγμα έσω σφυρού στο δεξί πόδι, του τοποθετήθηκε νάρθηκας, του χορηγήθηκε η απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή και ο «Λόλο» κρίθηκε απαραίτητο να επιστρέψει στην Αθήνα σήμερα το βράδυ (πετάει στις 19:45), έτσι ώστε να γίνει άμεση επανεκτίμηση του τραύματος του από το ιατρικό επιτελείο του Πανιωνίου. Πάντως μία πρώτη εκτίμηση από τους γιατρούς στο Βέλγιο τοποθετεί την απουσία του γύρω στον ένα μήνα εκτός δράσης.

Ο Ρεκόμπα μόλις έμαθε τα νέα για το χτύπημα του φίλου και συμπαίκτη του έτρεξε να του συμπαρασταθεί και ζήτησε από τους ανθρώπους του Πανιώνιου να κάνουν ένα αγιασμό βλέποντας ότι πολλοί είναι οι τραυματισμοί που μαζεύτηκαν αυτή την περίοδο στην ομάδα.

6 σχόλια:

  1. ο φυσιοθεραπευτής των «κυανέρυθρων», Παναγιώτης Σοφιανός, ανέφερε για το περιστατικό. «Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, σε μια ανύποπτη φάση και σε προσπάθεια να κάνει ντρίπλα, του γύρισε η δεξιά ποδοκνημική και αμέσως έπεσε κάτω σφαδάζοντας στους πόνους. Κατόπιν, του χορηγήσαμε την φαρμακευτική αγωγή και ο γιατρός της ομάδας τον πήγε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου μετά τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα έσω σφυρού στο δεξί πόδι», τόνισε αρχικά ο κ. Σοφιανός, ενώ όταμν ρωτήθηκε για το αν όντως ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα είπε:

    «Αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση. Ο παίκτης θα αναχωρήσει για Αθήνα και θα τον περιμένουν στο νοσοκομείο για να εκτιμήσουν την κατάσταση του. Αύριο (Παρασκευή) θα δούμε τι θα είναι το καλύτερο για αποκατάσταση. Ακόμη δεν έχουμε ακριβή εικόνα, είναι θέμα κλινικής εξέτασης και κάποιων άλλων εξετάσεων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στάθηκε γαμωτο ιδιαίτερα άτυχος καθώς τραυματίστηκε στο ζέσταμα της προπόνησης, χωρίς πίεση, όταν κόλλησαν οι τάπες του παπουτσιού του στο χορτάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας τον μάτιασαν φίλε...όπου βρεθώ και ακούσω "ποδοσφαιρική συζήτηση" απο Βαζελους,Αρπάγες και Μπαόκια των ονειρεύονται για δεξι εξτρέμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΤΡΑΒΕΣ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΛΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΣΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΥΦΑΛΗ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 1-2 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από το στόμα σου και σου θεού τ'αυτί...Μακάρι το παληκάρι να μην έχει προβλήματα στο μέλλον..
    Υ.Γ.Στον τοίχο μου στο FACEBOOK του αφιέρωσα μια μαντινάδα... (LEFTERIS TAKAKIS)

    ΑπάντησηΔιαγραφή