Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΕΝΤΑΛ

Αυριο θα είναι τα σπουδαία για τον Λιβόν Κένταλ και τον Πανιώνιο. Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι ο Καναδός βρίσκεται μία ανάσα μακριά από την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο και αύριο οι δύο πλευρές θα κάνουν το τελικό ραντεβού.

Φυσικά και γνωρίζουν η μία τις απαιτήσεις τις άλλης. Ο Κένταλ θέλει να συνεχίσει στον Πανιώνιο κι αυτό διαμήνυσε στον Μάρκοβιτς από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε ο Βόσνιος στον πάγκο των κυανέρυθρων. Στο οικονομικό υπάρχει ταύτιση με τον Πανιώνιο να προσφέρει διετές κλειστό συμβόλαιο στον Κένταλ, όπως ακριβώς έκανε και στον Ζορόσκι για να ισοσκελίσει το πιθανό οικονομικό έλλειμμα της πρότασης σε σχέση με κάποια άλλη.
Οσον αφορά τον Δημήτρη Παπανικολάου ένα είναι το σίγουρο: Ο παίκτης γουστάρει να παίξει στην ομάδα κάτι που αντιλήφθηκε κι ο ίδιος μετά τη συνάντηση που είχε με τον Μάρκοβιτς. Αλλωστε δεν ήταν η μοναδική ομάδα που τον πλησίασε. Ηταν όμως μία από τις κουβέντες που είχε με προπονητή και του έκανε κλικ. Ο Πανιώνιος λοιπόνν κατάφερε να πείσει τον άνθρωπο ΠΑπανικολάου και τώρα πρέπει να πείσει και τον επαγγελματία Παπανικολάου, για να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή. Ολοι ξέρουν εξάλλου ότι ο Παπ έχει πολλά να δώσει ακόμα, ιδιαίτερα σε μία ομάδα όπως ο Πανιώνιος. Οχι μόνο πάνω στο παρκέ, αλλά κι εκτός αυτού διότι είναι πραγματικός ηγέτης κι αρχηγός στα αποδυτήρια. Αρα λοιπόν, υπό αυτές τις συνθήκες, η οικονομική διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές, από τη στιγμή που δεν είναι τεράστια, θεωρούμε δεδομένο ότι θα καλυφθεί. Κι εκεί ο Πανιώνιος θέλει (και πρέπει) να κάνει μία μικρή υπέρβαση.

2 σχόλια:

  1. Νεότερες πληροφορίες για Παπ αναφέρουν μεγάλες "δυσκολίες"...
    Για τον Κένταλ σήμερα ήταν να συμφωνηθεί (Τρίτη) αλλά δεν βλέπω κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι στο προφορικο ακομα ολα στην προσπαθεια ειναι ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή