Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

ο Ιβάν Ζορόσκι συμφώνησε να ανανεώσει

Στον Πανιώνιο θα παίζει και την επόμενη σεζόν ο Ιβάν Ζορόσκι. Ο Σέρβος πόιντ γκαρντ συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «κυανέρυθρους». Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Ζορόσκι έπαιξε ο νέος τεχνικός της ομάδας, Νέναντ Μάρκοβιτς.

Ο Βόσνιος προπονητής είχε εδώ και αρκετό καιρό προσωπική επαφή με τον 29χρονος άσο αφού τον θεωρεί απαραίτητο στa πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο

3 σχόλια:

  1. Επόμενη κίνηση για τον Πανιώνιο θα είναι η απόκτηση του Δημήτρη Παπανικολάου, ο οποίος αναμένεται να απαντήσει θετικά μέχρι το βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oχι αλλους σέρβους ρε παιδιά. Ας την κάνουμε εντελώς κολλεγιακή την ομάδα φέτος, ώστε να ταιριάζει γάντι κ με το 'καμίνι' στο Αρτάκης. Οι 2 αμερικάνοι προβλέπω να βγούν λίρα100. Ανεκαθεν είχαμε καλό scouting. Μακάρι να μείνει κ ο Καλαμπόκης κ να αποκτηθεί κ ο Παπ. Χαίρομαι επίσης που μαθαίνω πως ο Γιανκοβιτς θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής φέτος. Η φήμη σχετικά με δανεισμό του πιτσιρικά του Παππά από Βαλένθια αληθεύει??
    Άραγε αντέχει οικονομικά η ΚΑΕ μεταγραφή βεληνεκούς Μπετσιροβιτς (που είναι κ ελεύθερος)?
    Ανφορικά με το θέμα του προπονητή, τρέμει το φιλοκάρδι μου με τον επικίνδυνο πλην φιλότιμο Νεναντ. Αντε να δούμε...

    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Κοκκινιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πλεον βλεπεις μια σωστη προσπαθεια σε ολα... να σωθει το καραβι που παραλιγο να βουλιαξει... η ομαδα φετος θα εχει ελληνικο χρωμα με καλους ξενουν...λιρα 100 οπως ειπες... για τον Παππα θα δουμε σε λιγες μερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή