Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Ο Γιάνκοβιτς αναφερόμενος στην επιτυχία

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είναι ένας από τους παίκτες που έχει φορέσει στο λαιμό τα δύο χρυσά και το ασημένιο. Μιλώντας λίγο πριν από το γλέντι για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης, ο νεαρός δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του και έμοιαζε αποφασισμένος για να δουλέψει ακόμα περισσότερο, ώστε να πειστούν εκείνοι που έχουν ακόμα ορισμένες αμφιβολές.
Ο Γιάνκοβιτς αναφερόμενος στην επιτυχία που σημειώνουν τα δύο τελευταία καλοκαίρια τόνισε: "Ασημένιο στο Παγκόσμιο, χρυσό στο Ευρωπαϊκό. Ήταν μία απόδειξη ότι αξίζουμε. Νιώθω ότι είμαι στην κορυφή του κόσμου χωρίς να έχω παίξει μπάσκετ υψηλού επιπέδου ακόμα. Σίγουρα είναι κάτι που θα με βοηθήσει στο μέλλον για να δουλέψω πολύ παραπάνω και να φτάσω να παίζω στο 100% των δυνατοτήτων μου, διότι έχω αρκετά πράγματα να διορθώσω με σκοπό να στοχεύω πάντα ψηλά".
Η... τρελοπαρέα έχει σαρώσει όλες τις διοργανώσεις. Όσο για το που οφείλεται το γεγονός ότι η συγκεκριμένη γενιά παικτών είναι συνεπής στο ραντεβού της με την κορυφή, ο νεαρός γκαρντ υποστήριξε: "Ειλικρινά δεν ξέρω. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα καταφέραμε για ακόμη μία φορά. Είμαστε δεμένοι ως ομάδα, γνωρίζει ο ένας τον άλλον και έχουμε δουλέψει πολύ προκειμένου να φτάσουμε σε αυτό το σημείο".
Το τελευταίο διάστημα πολλοί έκαναν λόγο για τις λίγες ευκαιρίες που παίρνουν αυτά τα παιδιά από τις ομάδες τους αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτρς να δώσει τη δική του υπόσχεση. "Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το ελληνικό μπάσκετ έχει μέλλον. Αυτό θα συνεχίσουμε να το δείχνουμε όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Είναι τιμή μας που προσφέρουμε επιτυχίες στη χώρα μας και δεν σκοπεύουμε να σταματήσουμε εδώ".
"Έτοιμος για τον Πανιώνιο"
Οι παίκτες του Κώστα Μίσσα αναζητούν ευκαιρίες και ο Γιάνκοβιτς που λογικά θα έχει πολύ περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον Πανιώνιο τη φετινή χρονιά, λόγω της αλλαγής του σκηνικού στο οικονομικό κο μμάτι αναφέρθηκε στην ερώτηση αν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

"Προσωπικά είμαι έτοιμος. Έχω ακόμα τρία χρόνια συμβόλαιο με τον Πανιώνιο και κάθε χρονιά που θα είμαι εκεί θα είναι σημαντική καθώς θα αγωνίζομαι στην ομάδα του πατέρα μου, της καρδιάς μου. Είμαι απόλυτα έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου".

2 σχόλια:

  1. Μπράβο το παληκάρι μας,τον καμαρώσαμε να διαπρέπει στον τελικό,πρέπει να στηριχθεί φέτος και να τον δούμε να "ανεβαίνει" και με τα κυανέρυθρα. Αυτά τα παιδια ειναι το μελλον του αθλήματος,ας μην ψαχνουμε μακρια για ταλαντούχους νεαρούς παίχτες όταν κάποιους τους έχουμε μπροστα στα ματια μας!!!
    Θελουμε όμως και καποιον εμπειρο Ελληνα,με τον Δ.Παπανικολαου τι εγινε τελικά?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα γινουν ολες οι κινησης οπως πρεπει στην ομαδα μας στο μπασκετ ειναι λογο ακομα η μη εμπιστοσυνη αν ερθουν οι πρωτοι ολα θα πανε καλα ειναι πολλα ατομα που τρεχουν για να οργανωθουμε...θελει υπομονη και στηριξη απο ολους μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή