Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Η εγχείρηση επιβάλεται


Δεν γλυτώνει τελικά το νυστέρι ο Φαμπιάν Εστογιανόφ. Ο Ουρουγουανός που χτύπησε την Πέμπτη στο Βέλγιο, στην προπόνηση του Πανιωνίου, επέστρεψε στην Ελλάδα και την Παρασκευή εξετάστηκε από τον Γιώργο Κατσιφαράκη. Η διάγνωση επιβεβαίωσε το κάταγμα στον αστράγαλο και η εγχείρηση επιβάλεται.

Πλέον το διάστημα που θα χρειαστεί προκειμένου να είναι έτοιμος για να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας υπολογίζεται στους περίπου 1,5 με 2 μήνες, ενώ έτοιμος για να αγωνιστεί θα είναι σε περίπου 2,5 μήνες.

Στον Πανιώνιο πάντως, έχουν αρχίσει ήδη τις σκέψεις για να κάνουν κάποιες κινήσεις για την βελτίωση του ρόστερ και εκτός από τερματοφύλακα και στόπερ, ίσως να κινηθούν τελικά και για μέσο, η απόκτηση του οποίου θα προκαλέσει αίσθηση.Κοντά στην ομάδα αναμένεται να βρέθει το Σάββατο ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ.Κωνσταντίνος Τσακίρης. Ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου, θα παρακολουθήσει το τελευταίο φιλικό επί Βελγικού εδάφους.

Την Παρασκευή, ο Εμίλιο Φερέρα και οι συνεργάτες του έδωσαν ιδιαίτερο βάρος σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και στο δεύτερο μέρος της προπόνησης σε τακτικές κυρίως στημένων φάσεων (φάουλ, κόρνερ κλπ.) Το απόγευμα σήμερα δόθηκε ρεπό και έτσι τα μέλη της αποστολής θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, ή να επισκεφθούν τις κοντινές πόλεις Γκένκ και Μάαστριχτ.

Στο μεταξύ η ΠΑΕ με ανακοίνωση της για το φιλικό αγώνα Πανιώνιος Γ.Σ.Σ - Α.Ε.Κ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009 και ώρα 19.00,ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εξής:

Θα εκδοθούν 3,179 Εισιτήρια που θα διανεμηθούν αποκλειστικά σε φιλάθλους του Πανιωνίου.

Δεν θα διατεθούν Εισιτήρια σε φιλάθλους της Α.Ε.Κ.

Οι θύρες 4, 5, 6, 7, 8 θα είναι ανοιχτές για τους φιλάθλους.

Οι θύρες 1,2 και 3 θα παραμείνουν κλειστές λόγω εργασιών (εγκατάσταση τουρνικέ).

Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας των Θυρών 4, 5, 6, 7 θα χρησιμοποιήσουν κανονικά τα Διαρκείας τους για την είσοδό τους, στις αντίστοιχες θύρες που έχουν αγοράσει τα Διαρκείας τους.

Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας της Θύρας 2, θα εξυπηρετηθούν, για τον αγώνα αυτόν στις θύρες 4, 7, και 8.

Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας της Θύρας 3, θα εξυπηρετηθούν, για τον αγώνα αυτόν στη θύρα 8.

Η προπώληση των Εισιτηρίων θα γίνεται τις εξής ημέρες και ώρες:

Δευτέρα, 3/8/'09, 11.00 - 20.30 Αίθουσα V.I.P / N. Πετζαρόπουλος (είσοδος από Θύρα 6 του γηπέδου)

Τρίτη, 4/8/'09, 11.00 - 20.30 Αίθουσα V.I.P / N. Πετζαρόπουλος (είσοδος από Θύρα 6 του γηπέδου)

Τετάρτη, 5/8/'09, 11.00 - 15.00 Αίθουσα V.I.P / N. Πετζαρόπουλος (είσοδος από Θύρα 6 του γηπέδου)

Η πώληση των Εισιτηρίων του αγώνα από τα εκδοτήρια θα γίνεται από τις 16.30 έως και την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

Θύρα 4 Κανονικά 15€ Παιδικά 5€

Θύρα 7 Κανονικά 15€ Παιδικά 5€

Θύρα 8 Κανονικά 10€

* Στον αγώνα της Τετάρτης θα λειτουργήσουν πιλοτικά τα τουρνικέ στις θύρες που θα ανοίξουν για το φίλαθλο κοινό. Η Π.Α.Ε Πανιώνιος ζητάει από τους φιλάθλους της ομάδας μας να δείξουν την απαιτούμενη κατανόηση και να προσέλθουν στο γήπεδο το νωρίτερο, για να διευκολύνουν την ομαλή είσοδο σε αυτό.

** Η πώληση των εισιτηρίων (τόσο κατά την προπώληση όσο και από τα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα) θα γίνεται αυστηρά, ΜΟΝΟ με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή πράσινης κάρτας.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους οτι φέτος, καθ'όλη την διάρκεια της σεζόν, η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται ΜΟΝΟ με την επίδειξη των προαναφερόμενων αποδεικτικών στοιχείων.

*** Η πώληση των Εισιτηρίων Διαρκείας από την αίθουσα v.i.p Ν. Πετζαρόπουλος, την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009, θα γίνεται από τις 11.00 εως τις 15.00. Εν συνεχεία, η πώληση θα πραγματοποιείται από την Μπουτίκ του Πανιωνίου (Ι.Χρυσοστόμου).

7 σχόλια:

  1. "It's broken". Στο άκουσμα της διάγνωσης του Βέλγου γιατρού που εξέτασε το λαβωμένο του πόδι ο Φαμπιάν Εστογιανόφ "έσπασε" και αυτός! Εβαλε τα κλάματα και μονολογούσε "αυτή η κακιά στιγμή!".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την επιστροφή του Ουρουγουανού στο ξενοδοχείο του Πανιώνιου τον περίμενε ο κολλητός του, Αλβάρο Ρεκόμπα, που μόλις αντίκρισε τον "Λόλο" υποβασταζόμενο και με πατερίτσες στο χέρι πήγε κοντά του και προσπάθησε να του δώσει κουράγιο. "Madonna mia" έλεγε ο "Τσίνο", ενώ συγχρόνως προέτρεπε τους "κυανέρυθρους" να κάνουν αγιασμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή ανάρρωση Λολο. Το συντομότερο κοντά μας!
    Πολύ ύπουλος ο τραυματισμός αλλά ας ελπίσουμε ότι θα είναι κ ο μαναδικός για την καρριέρα του από δω κ πέρα. Άραγε θα κινηθεί η ομάδα για δεξί εξτρεμ, ή θα τραβήξει το κουπί ο Σκουφαλέιρο?
    Δυστυχώς, η φήμη περί Λεονάρντο ήταν παιχνίδι τακτικής του Κομπότη.
    Θα ήταν πολύ χρήσιμος με βάση τις παρούσες συνθήκες (τραυματισμοί Ρεκόμπα - Λόλο)

    Πανιωνιος Κοκκινιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. που βρηκες τις ειδησεις για τις μεταγραφές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αναλυτικά, το ιατρικό δελτίο του Πανιωνίου αναφέρει τα εξής:
    "Ο ποδοσφαιριστής Φαμπιάν Εστογιάνοφ, υποβλήθηκε σήμερα σε 2ωρη τριπλή χειρουργική επέμβαση στη δεξιά ποδοκνήμικη άρθρωση, η οποία έγινε στην κλινική «Λευκός Σταυρός» από τον επικεφαλής του ιατρικού τημ του Πανιωνίου κ. Γιώργο Κατσιφαράκη.
    Η ζημιά που υπέστη τελικά ήταν πιο μεγάλη από την αρχική εκτίμηση, αφού κατά τη διάρκεια της επέμβασης αποκαταστάθηκαν:
    1/ Το κάταγμα του έσω σφυρού
    2/ Η ρήξη του δελτοειδούς συνδέσμου (πλαστική συνδέσμου)
    3/ Η ρήξη του έξω πλαγίου συνδέσμου (πλαστική συνδέσμου) καθώς επίσης έγινε και αρθροσκοπική ομαλοποίηση του χόνδρινου κατάγματος του αστραγάλου.
    Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει εντός της κλινικής για δύο ημέρες και θα ξεκινήσει άμεσα την αποκατάσταση του από Δευτέρα 3 Αυγούστου, η οποία θα είναι: Δεκαπέντε ημέρες θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο και μετέπειτα εξειδικευμένη φυσικοθεραπεία και ενδυνάμωση με ισοκινητικό μηχάνημα.
    Η πιθανή επιστροφή του ποδοσφαιριστή, αναμένεται σε 2 μήνες περίπου, με επανεκτίμηση κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τις ειδησεις ? μα που αλλου στην Πανιωνια Ιδεα !! lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο ουρουγουανός θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου δύο μήνες, ενώ κατά την αποθεραπεία του θα επανεκτιμηθεί ο χρόνος επιστροφής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή