Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Σημαντική μεταγραφή έκπληξη !!!

Μπορεί στη Νέα Σμύρνη να μην υπάρχουν τρελά χρήματα και οι διαπραγματεύσεις με τους παίκτες να γίνονται υπό καθεστώς πλήρους οικονομικής ομηρίας (για τους διοικούντες της ΚΑΕ, οι οποίοι δεν έχουν περιθώρια ελιγμών), ωστόσο η νέα σελίδα που έχει ανοίξει στους κυανέρυθρους κερδίζει πολλές συμπάθειες. Όπως επίσης, συμπάθειες κερδίζει και ο Νέναντ Μάρκοβιτς, ο οποίος έχει καθημερινά και για πολλές ώρες προσωπικές επαφές με τους παίκτες που έχει στην κορυφή της λίστας τους.

Δεν έχει πολλά πράγματα να τους υποσχεθεί στον οικονομικό τομέα, αλλά μιλάει στην καρδιά τους. Κι αυτό –για πολλούς- είναι το πιο σημαντικό. Είναι ξεκάθαρος μαζί τους, τους ακουμπάει στην ψυχή και είναι ειλικρινής. Κάπως έτσι (και λόγω κάποιων άλλων καταστάσεων που δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε), ο Πανιώνιος απέχει τόσο …λίγο, όσο και …πολύ από μία πολύ σημαντική μεταγραφή. Πρόκειται για έναν σέντερ έκπληξη με τεράστια εμπειρία στο ευρωπαικό μπάσκετ, ο οποίος πλέον αποζητά μία καλή ομάδα, μία καλή οικογένεια για να παίξει μπάσκετ και να ευχαριστηθεί. Τηρουμένων των αναλογιών πρόκειται για ένα όνομα, που υπό άλλες συνθήκες ο Πανιώνιος δε θα μπορούσε ποτέ να προσεγγίσει με τις παρούσες οικονομικές συνθήκες.

Αφενός μεν όμως η φιλοσοφία που επικρατεί στην ομάδα με την επιστροφή στη Νέα Σμύρνη, το όραμα που υπάρχει και το οποίο οι Πανιώνιοι ξέρουν πολύ καλά (ίσως καλύτερα από τον καθένα) πώς να το μεταδίδουν στον άλλον και βέβαια ο τρόπος προσέγγισης των παικτών εκ μέρους του Μάρκοβιτς είναι τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν την υπόθεση προσβάσιμη για τον Πανιώνιο. Το όνομα δε μπορεί να γίνει γνωστό ακόμα, λέγεται ότι ο Μάρκοβιτς μπορεί και να έχει ήδη μιλήσει μαζί του. Ο Πανιώνιος δεν είναι μακριά, αλλά ούτε και κοντά. Το οικονομικό δεν αποτελεί αγκάθι. Εκτός βέβαια κι αν εμφανιστεί μία ευρωπαϊκή ομάδα που θα προσφέρει στον συγκεκριμένο παίκτη, τόσο το κίνητρο όσο και πολλά χρήματα.

2 σχόλια:

  1. πρόκειται για κάποιον με μεγάλη θητεία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, που δεν έχει καμία οικονομική ανάγκη και αναζητά μια ομάδα όπου (λαϊκιστί) θα γουστάρει να παίζει μπάσκετ. Επαφές έχουν ήδη γίνει και ο ίδιος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Πανιώνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από Λάμδα αρχίζει τ' όνομα και από Π το επώνυμο?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή