Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

δηλωσεις ΤΣΑΚΙΡΗ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νέα σεζόν: «Εμείς δεν θέλουμε να βάζουμε στόχους αλλά να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Σαν διοίκηση είναι άτοπο να βάζεις στόχους, μονάχα πόρους μπορείς να βάλεις και με αυτούς τους πόρους να κάνεις το καλύτερο δυνατό. Κάτι το οποίο πέρσι δεν κάναμε. Σε αντίθεση με φέτος που έχουμε πολύ καλή οργάνωση. Από εκεί και πέρα είναι που πιστεύει ο καθένας ότι μπορεί να φτάσει η ομάδα».

Για τα οικονομικά της ΠΑΕ: «Το θέμα είναι ότι έχει ημερομηνία λήξεως το να βάζω λεφτά εγώ. Όπως έγινε και με το μπάσκετ με τον Ηλία Λιανό. Όσο μπορώ και αντέχω θα ακολουθώ. Προχωράμε να κάνουμε ότι καλύτερο για το σύλλογο χωρίς να κοιτάμε που θα βρούμε τα λεφτά. Έτσι στο τέλος καταλήγω να βάζω λεφτά εγώ. Φέτος θα χρειαστεί να βάλω γύρω στα 2.5 εκ. ευρώ. Αυτό με κάνει το βράδυ να ανησυχώ γιατί αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Για τις μεταγραφές: «Έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές. Μονάχα ο Κοιλιάρας υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί. Χρειαζόμασταν περισσότερο ένα επιθετικό χαφ. Είναι ένα παιδί 19 χρονών και ο ανταγωνισμός σε αυτή τη θέση είναι πολύ υψηλός. Υπάρχει ο Ρεκόμπα, ο Εστογιάνοφ, ο Σκούφαλης, ο Γουνδουλάκης. Αυτό το παιδί πρέπει να κάνει 15-25 παιχνίδια φέτος και σε εμάς δεν υπάρχει περίπτωση να τα κάνει. Το δικό του και το δικό μας καλό συμβαδίζουν. Πρέπει να πάει σε κάποια ομάδα να κάνει αυτές τις συμμετοχές».

Για τον Γιάννη Μανιάτη: «Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για κάποιο ποδοσφαιριστή μας. Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραχώρησης παίκτη υπάρχει. Υπάρχει άνοιγμα 2,5 εκατομμύρια ευρώ και αν δεν πουληθεί κάποιος θα τα βάλω εγώ. Το πλεονέκτημα που έχει ο Πανιώνιος με εμένα είναι ότι πουλάει σε καλές τιμές. Αλλά μακροπρόθεσμα η ομάδα πρέπει να πουλάει. Έχουμε 5,5 εκ έσοδα και 8,5 έξοδα».

Όσον αφορά το γήπεδο: «Αυτό το γήπεδο είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στην ερασιτεχνική ιστορία της Ελλάδας. Το στάδιο των μελετών βρίσκεται κοντά στο να τελειώσει, πάμε καλά. Ο στόχος μας είναι να δώσουμε μία ευκαιρία στο Δ. Σ της Νέας Σμύρνης για να εγκριθεί το σχέδιο ανεξάρτητα από το οικονομικό σκέλος. Το γήπεδο έχει τρεις όψεις. Πρώτον να έχουμε ένα ωραίο γήπεδο. Δεύτερον να επιβιώσουμε. Ήδη η θύρα 9 έχει αποχαρακτηριστεί. Την θύρα 1 την κρατάμε με χίλια ζόρια. Σειρά παίρνει και η θύρα 2... Η τρίτη παράμετρος είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο Πανιώνιος βασίζεται στο Λιανό και τον Τσακίρη. Αυτό είναι ένα μοντέλο ανθυγιεινό, θα τελειώσει και θα έχουμε προβλήματα όπως φέτος στο μπάσκετ. Πρέπει ο σύλλογος να έχει έσοδα για να μπορεί να είναι σταθερός και αυτόνομος. Η διαφορά της Νέας Σμύρνης με της άλλες γειτονιές είναι ότι έχει τον Πανιώνιο».

Για το προπονητικό κέντρο: «Εδώ πρόκειται για μία κλασική Ελλάδα. Έχουμε πάρει 37 εγκρίσεις. Πριν από δύο εβδομάδες βγάλαμε το ΦΕΚ με τους όρους δόμησης. Έχουμε αγοράσει 90 στρέμματα και αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούνται 40. Το κόστος μαζί με τα κτήρια είναι 10 εκ. Ευρώ. Τα έχουμε βάλει όλα από την τσέπη μας. Αυτός είναι και ο ανταγωνισμός με τον οποίο έχει να κάνει ο Πανιώνιος».

Για την καλύτερη στιγμή στα τρία χρόνια παρουσίας του στον Πανιώνιο και το λάθος του: «Η υποδοχή στο αεροδρόμιο που επιφύλαξαν 500 φίλαθλοι μετά τον αγώνα με τη Σοσό. Μπορεί τον Ρεκόμπα να τον υποδέχθηκαν 2000 αλλά εκείνη τη χρονική στιγμή υποδέχονταν παίκτες σαν τον Κόντη. Όπως και ότι είχαμε 7000 κόσμο στο εντός παιχνίδι με το Λεβαδειακό. Από εκεί και πέρα χρειάζεται που και που να λες κανένα όχι».

Για την παρουσία του Νίκου Θανόπουλου στην προεδρία της Σούπερ Λίγκα: «Μου είχαν προτείνει να πάω αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν προλάβαινα. Τον τελευταίο χρόνο δεν μου αρέσει. Από τότε που έφυγε ο Πέτρος Κόκκαλης έχει χαλάσει η Σούπερ Λίγκα. Παρόλα αυτά η παρουσία του Λούβαρη είναι πολύ ευχάριστη, αν γίνει θα επιστρέψω και εγώ. Όλο το κλίμα ξεκινάει από τις μεγάλες ομάδες. Στη Σούπερ Λίγκα από τη στιγμή που δεν υπάρχει θέμα ΕΠΟ είναι ένας οργανισμός που μαζεύει λεφτά και διοργανώνει αγώνες. Αυτό γίνεται όσο υπάρχει εμπιστοσύνη στην ΕΠΟ. Δώσανε τα πάντα πίσω εν λευκώ στον κ. Πηλάβιο. Όσο η ΕΠΟ είναι ισόνομη και αμερόληπτη η Σούπερ Λίγκα δεν έχε να κάνει κάτι παραπάνω».

Για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Γίνονται καλές μεταγραφές, χιλιάδες πάνε στα αεροδρόμια να υποδεχθούν παίκτες. Υπάρχουν όμως 16 ομάδες και οι καλές θέσεις είναι πέντε. Θα πέσει μεγάλη απογοήτευση. Γι' αυτό και εμείς κρατάμε χαμηλούς τόνους γιατί δεν είμαστε η μόνη ομάδα που πιστεύει ότι έχει κάνει καλές μεταγραφές».

3 σχόλια:

  1. Αντιλαμβανομαι μια εκ νεου δημοσια τοποθετηση του για τις προθεσεις του.Εμπλεκει αμεσα και δηκτικα το Δημο με την κατασκευη του γηπεδου(θα ηθελα μια διευκρινηση πανω στο ''ανεξαρτητα απο το οικονομικο σκελος'' που λεει-εννοει εκμεταλλευση εμπορικων χρησεων υποθετω.Ταυτοχρονα,συνδεει ευθεως και σαφεστατα την παραμονη του με το θεμα αυτο.
    Απο κει και περα,αφηνει ανοιχτο το θεμα παραχωρησης καποιου πρωτοκλασατου παικτη μας.
    Κατ'αρχας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελπιζω να βρουμε αλλους οικομικους πορους και να μην χρειαστει να δωσουμε καποιον παικτη φετος, να ξερεις το γηπεδο ειναι ολη η μελοντικη δυναμη της ομαδας μας μακαρι να πανε ολα καλα γιατι και τον Τσακιρη δεν τον βλεπω να δινει για πολλα χρονια λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατ'αρχάς,εγώ κατάλαβα οτι ο Τσακίρης αν δεν φτιαχτεί το (νέο)γήπεδο,θα τα παρατήσει,και θα μείνουμε στο..."Τι είχες Γιαννη μ,τι είχα πάντα...Κατ'αρχάς..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή