Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Σκουφαλη ψυχαρα για παντα Πανιωναρα και δηλωσεις Μπαλαμπαν



Στο δυναμικό του Πανιωνίου έως το καλοκαίρι του 2011 θα ανήκει ο Μανώλης Σκούφαλης.Η ΠΑΕ Πανιώνιος επέκτεινε την συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή για ένα ακόμη χρόνο.

"Ο Μανώλης Σκούφαλης συμφώνησε σήμερα σε ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο έληγε το καλοκαίρι του 2010, για ένα ακόμη χρόνο, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο του 2011", ανέφερε η ανακοίνωση.

Μετά τη συμφωνία ο "Μανόλο" δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που έγινε αυτή η ανανέωση. Ο Πανιώνιος είναι μεγάλη ομάδα και χαίρομαι που αγωνίζομαι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον κόσμο του Πανιωνίου, που αυτά τα 2 χρόνια τα οποία βρίσκομαι στην ομάδα με έχουν αγκαλιάσει και έχουν δείξει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου.

Από πλευράς μου θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να κάνω όλους τους φίλους του Πανιωνίου να φεύγουν από το γήπεδο χαρούμενοι. Ελπίζω η φετινή χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη από την περσινή".
Απο τις απαντησεις του Μπαλαμπαν σε οπαδους του Πανιωνιου μεσα απο τον σπορ fm τα ποιο σπουδαια ειναι ...προτιμώ να παίζω με περισσότερους επιθετικούς , γιατί οι αμυντικοί δεν προσέχουν μόνο εμένα. Το έργο μου γενικότερο είναι πιο εύκολο όταν παίζω με άλλους επιθετικούς δίπλα μου. Προτιμώ να παίζω με δύο επιθετικούς και καλούς παίκτες να σου δίνουν την μπάλα, πάντως με έχουν ενημερώσει ότι στην Ελλάδα πέρυσι δεν έβαλαν πολλά γκολ, επομένως γιατί να μην βγω πρώτος σκόρερ θα πετύχω πανω απο 15 γκολ, αν ειμαι καλα στην υγεια μου με Αλβάρο και τον Εστογιάνοφ να μου δινουν πασες και Ριέρα που εχω καλη συνεργασια, παντος το σημαντικότερο είναι να βάζει η ομάδα γκολ. Μακάρι να κερδίζουμε κι ας βάλω μόνο 5 γκολ!.Νιώθω φανταστικά. Το καλύτερο με τον Αλβάρο είναι ότι δεν χρειάζεται να τον κοιτάω να δω που βρίσκεται, γιατί ξέρω ότι θα μου έχει στείλει την μπάλα ακριβώς εκεί που την θέλω κι όπως την θέλω! Το μόνο που χρειάζεται είναι να τρέξω και η μπάλα θα έρθει στα πόδια μου! Αν βρει χώρο σε βρήκε με την μία! Ο Αλβάρο έχει μαγικά πόδια!Περιμένω να γνωρίσω τους Πανθηρες καλύτερα στο πρωτάθλημα τους είδα μόνο στην πρώτη προπόνηση και ήταν φανταστικοί. Είχε έρθει πάρα πολύ κόσμος και δημιούργησε πολύ ωραία ατμόσφαιρα με τα καπνογόνα, οσο για καποιον τιτλο θα ήταν μεγάλη χαρά να κερδίσουμε το κύπελλο.Οσο για το πρωτάθλημα όλα είναι πιθανά! Είναι πολύ δύσκολο, αλλά γι αυτό είναι ωραίο το άθλημα γιατί μπορεί να γίνουν τα πάντα! Μπορεί να έρθεις πρώτος, αλλά και δέκατος!Θελω να παίξω καλή μπάλα φέτος. Δεν κοιτάω τι θα γίνει του χρόνου και σε δύο χρόνια γιατί έτσι δεν μένεις συγκεντρωμένος! Είμαι 30 χρονών και το πρώτο πράγμα είναι να ευχαριστηθώ την μπάλα που θα παίξουμε. Ο Φερερα είναι πολύ καλός προπονητής. Δουλεύει πολύ στην τακτική και βοηθάει όλους τους παίκτες. Η ομάδα έχει πολύ καλό κλίμα κι αυτό σε βοηθάει να δουλέψεις σκληρά. Εντυπωσιάστηκα από την οργάνωση που είχε ο σύλλογος και είμαι πολύ ευτυχισμένος που ήρθα στον Πανιώνιο

1 σχόλιο:

  1. Bosco,πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω, γι'αυτό θα σου χαρίσω μία μαντινάδα...
    "Αν φέρει το ξημέρωμα, τη σκοτεινή μου ελπίδα..
    Θα είναι τ'ομορφώτερο, ξημέρωμα που είδα..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή