Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Καμπανταιης θελει να γινει πανθηρας

Σημερα εγινε συνάντηση του Καμπάνταη με τον Κώστα Τσακίρη, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο πλευρών.
Η παρουσία του Μπάλαμπαν στις προπονήσεις της ομάδας, έχει κάνει τον Εμίλιο Φερέρα να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο 31χρονος φορ τελειώνει υποδειγματικά τις φάσεις ενώ διακρίνεται και για την ταχύτητα του. Χωρίς υπερβολή ο Κροάτης είναι ο καλύτερος παίκτης στις προπονήσεις μέχρι στιγμής.
Ο πρώην επιθετικός του Πανθρακικού Ριέρα, εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τους Κυανέρυθρους. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει επιτέλους η περίπτωση απόκτησης του από την Εσπανιόλ.Παντος ο Σίτο Ριέρα ετοιμάζει βαλίτσες για την Νέα Σμύρνη παρά το γεγονός ότι στο κόλπο έχει μπει ξανά και η Λάρισα. Τόσο ο Πανιώνιος όσο και η Λάρισα φέρονται να έχουν το ΟΚ της Εσπανιόλ για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό ομως λογο Εμίλιο Φερέρα προτιμά τους «κυανέρυθρους». Όσον αφορά στον Ζούνιορ Αγκόγκο ειναι παντα η 2 επιλογη, οι Νεοσμυρνιώτες μαζί με ομάδες από τη Γαλλία και την Γερμανία ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Ο ίδιος μάλιστα με δηλώσεις του σε βρετανική ιστοσελίδα επιβεβαίωσε ότι έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του αλλά παρουσιάστηκε αναποφάσιστος για το μέλλον του.

2 σχόλια:

  1. Τον Καπάνταη τον πήρε ο Μπέος στο Βόλο...
    Τον Ριέρα μόνο εγώ δεν τον διεκδικώ.
    Τον διεκδικούσε μέχρι τα μέσα Ιουνίου υποτίθεται και ο ΠΑΟΚ και μετά τον θεώρησε λίγο...
    Δεν ζητάμε από τον ΠΑΟ δανεικό για μια χρονιά τον Βαγγέλη το Μάντζιο, που θα βγάλει και 3-4 γκολ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι το ειδα σημερα για καπανταιη σιγα μην ξαναφερναμε το κωλοπαιδο τον μαντζιο στην ομαδα, ας τον κρατησουν οι παναθηναικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή