Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

«Κυανέρυθρος» ο Ριέρα

"Κυανέρυθρος" μπορεί να θεωρείται από χθες ο Σίτο Ριέρα. Ως γνωστόν, αμφότερες οι ομάδες -στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας που σύναψαν εδώ και ένα μήνα περίπου- έχουν άριστες σχέσεις, με συνέπεια πλέον να απομένει το "ναι" του ίδιου του Ριέρα.
Αλλωστε, οι οικονομικές απαιτήσεις του πρώην άσου του Πανθρακικού δεν ξεπερνούν τις 200.000-220.000 ευρώ, ποσό που μπορεί να καλύψει ο "αιώνιος", ο οποίος καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μπορεί να ανακοινώσει τη μεταγραφή του Ριέρα τις αμέσως προσεχείς ημέρες...ενώ μονάχα αν προκύψει θέμα στις θέσεις των πορτιέρο, είτε με πιθανή πώληση του Μπέλιτς είτε με τον Μπεθέρα, θα κινηθούν για έναν τερματοφύλακα...

3 σχόλια:

  1. ela re tsakiri trelane mas olous riera paixtoura kleise to spiti tou vazelou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και πολλα αλλα σπιτια φιλε ακουσε με.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ας μην πανηγυρίζουμε και για τον άνθρωπο με τα 4 γκολ σε ολόκληρο πρωτάθλημα στη θέση του φουνταριστού. Ας ελπίσουμε ότι ο κ. Ριέρα θα πάρει την ευκαρία αν έλθει, και θα επωφεληθεί του να παίζει με Ρεκόμπα και Εστογιανόφ, ώστε να κάνει το κάτι παραπάνω και να ξεφύγει από τη μετριότητα. Ας μην κάνουμε πάντως σαν να παίρνουμε τον "καλό" Ριέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή