Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Το μπασκετ γυρναει στο αρτακης....


Εν αναμονή των καθοριστικών ραντεβού που θα ξεκινήσουν μέσα στην εβδομάδα βρίσκονται στον Πανιώνιο. Η επιστροφή του προέδρου του Ερασιτέχνη, Γεράσιμου Βεντούρη από την Κίνα θα δρομολογισει τις εξελίξεις.Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν τηλεφωνικές επαφές μεταξύ των ανθρώπων που κινούν τα νήματα και οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους Γιώργο Κουτελέκη, Κώστα Τσακίρη, Ηλία Λιανό, και Γεράσιμο Βεντούρη για την επομενη ημερα .το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας είναι ο Γιώργος Καλαφατάκης, κατι που πιστευω ειναι μεγαλο λαθος για τον Πανιωνιο γιατι ολοι θυμομαστε την χρονια που ειχε συνεργαστει η ομαδα μας με τον Καλαφατακη....Κατά τα άλλα, η επιστροφή στη Νέα Σμύρνη και στο κλειστό της οδού Αρτάκης θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

2 σχόλια:

  1. Δεν είναι άσχετος ο Καλαφατάκης και μπορεί να κάνει δουλειά. Ίσως ο Μπαρτζώκας να ήταν καλύτερη λύση αλλά ΟΚ τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Ο Καλάφας έχει καλές σχέσεις μάλλον με Δήμο κλπ.
    Ελπίζω να τελειώσουν με εκκρεμότητες περυσινές γιατί εμφανιζόμαστε να χρωστάμε 3 μήνες στους Έλληνες παίκτες. Επίσης καλό είναι να κρατήσουν τους 3-4 έμπειρους περυσινούς αν είναι δυνατόν, πχ Καλαμπόκη, Ντικούδη, Ζορόφσκι ώστε να έχουν μια μαγιά να κτίσουν πάνω της.
    Τώρα το Αρτάκης είναι μάλλον σε κακή κατάσταση και θα χρειαστούν ίσως και έξοδα για να έρθει ξανά σε επίπεδα χρήσης για Α1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καλαφατάκης δεν είναι καλή λύση γιά λόγους που γνωρίζει η μπασκετική πιάτσα (ιδίως οι παίκτες) και που ασφαλώς δεν μπορούν να αναφερθούν δημοσίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή