Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΣΑΒΑΛΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Η λογική πρυτάνευσε  και  αποφύγαμε τη λύση του Πρωτοδικείου.
Επί συνόλου 127 ψηφων, η «Πανιώνια Κίνηση» συγκέντρωσε 80 ψήφους έναντι 47 λευκών  και κάλυψε το 50%+1 που χρειαζόταν για να αναλάβει τη διοίκηση.
Έτσι, ο Βασίλης Τσάβαλος θα είναι ο νέος πρόεδρος του ερασιτέχνη, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα πρέπει να αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο.
Από εκεί και πέρα, βέβαια, το ζητούμενο είναι τι θα γίνει με την ΠΑΕ, αφού όπως είναι γνωστό ανήκει στον ερασιτέχνη, μετά την παραχώρησή της από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη.
Τα μέλη της «Πανιώνιας Κίνησης», πάντως, έχουν ξεκαθαρίσει ότι έχουν τις κατάλληλες λύσεις, κάτι άλλωστε που είχαν καταστήσει σαφές και στις επαφές που είχαν κάνει με τον Θεόφιλο Αρκουμάνη, πριν από την αποχώρηση του τελευταίου από τη διεκδίκηση της προεδρίας του ερασιτέχνη.
Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και τη νίκη του συνδυασμού του, ο νέος πρόεδρος του ερασιτέχνη Πανιωνίου, Βασίλης Τσάβαλος, δήλωσε:
«Τα συγχαρητήρια δεν ανήκουν μόνο σε εμένα, είναι μια συλλογική προσπάθεια. Έχουμε ένα δύσκολο εγχείρημα μπροστά μας. Οι σημερινές εκλογές ήταν για τον ερασιτέχνη, θα δούμε τις επόμενες ημέρες για την ΠΑΕ».
Τα μέλη του ΔΣ: Αφεντουλίδης Γεώργιος, Βουζουνεράκης Χρήστος, Βυθούλκας Δημήτριος, Γαβριήλ Αναστάσιος, Γκλεζάκος Νικόλαος, Δημητρίου Μενέλαος, Κοζομπόλης Θέμης, Κομνηνίδης Αλέξιος, Μίχου Σπυρίδων, Πετρόπουλος Κώστας, Ρήγας Γεώργιος, Τσάμης Πρόδρομος, Τσελέντης Πάνος, Χανταντ Γαβριήλ. Τα αναπληρωματικά μέλη του ΔΣ: Σπαχής Νικόλαος, Οκουμούσης Παναγιώτης, Καλογείτων Στυλιανός Δημήτριος,
Εξελεγκτική Επιτροπή: Σαββάτης Εμμανουήλ, Μαλιγιάννης Ανδρέας, Θεολόγου Γεώργιος.

Αναπληρωματικά μέλη εξελεγκτικής: Πανουτσόπουλος Χρήστος, Χάτζας Ανδρέας.

Οσο για τα αγωνιστικα ασχημα ηταν τα νεα για τον Ντάτο Κβιρκβέλια οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει πάθει θλάση βαριάς μορφής στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού.Κάτι που στην πράξη σημαίνει ότι ο Γεωργιανός αριστεροπόδαρος μεσοαμυντικός θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα που θα κυμαίνεται από δυο ως τρεις εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου