Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕ 0-1 ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΗΡΑΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΧΑΣΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΠΑΙΚΤΕΣ

Οι κυανέρυθροι πέτυχαν ένα γρήγορο γκολ με τον Φινλανδό επιθετικό και στη συνέχεια έπαιξαν συντηρητικά, κρατώντας το "μηδέν" στην άμυνά τους.Ο Πανιώνιος ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 11ο λεπτό, όταν ο Γουνδουλάκης από αριστερά, με ωραία κάθετη πάσα που δεν μπόρεσε να ανακόψει ο Αναστασιάδης, βρήκε τον Κούκι, ο οποίος με πλασέ στην απέναντι γωνία του Τσενάμο έκανε το 0-1.
Αυτό που κραταμε στην τελικη απο το παιχνιδι ειναι μονον τουσ 3 υπερπολιτιμους βαθμους  οι οποιοι ομως εχουν ενα μεγαλο αντιτιμο...... ο Ντάτο Κβιρκβέλια αποχώρησε από το γήπεδο με κάκωση στον αγκώνα, την οποία αποκόμισε στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου.
Ο Γεωργιανός αριστερός αμυντικός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με μπανταρισμένο χέρι, πλην όμως σε όλες τις ενέργειές του, ήταν εμφανές ότι αισθανόταν έντονες ενοχλήσεις.
Με πρόβλημα, εξάλλου, επέστρεψε και ο Ντέγιαν Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, πλην όμως αυτός αντικαταστάθηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο κουτσαίνοντας.
Αμφότεροι θα υποβληθούν την Κυριακή σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το τι ακριβώς έχουν, αλλά και το πόσο θα παραμείνουν εκτός δράσης.

Συνθέσεις:
Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Κουτρουμάνος, Άντι (85’ Γκόλιας), Αναστασιάδης, Εντζεγκέλε, Μουμίν (46’ Σιόντης), Ρότσα, Μπουμάλ, Καμαρά (46’ Καραμαλίκης), Θεοδωρίδης, Χαριστέας.
Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Γιόνσον, Όμο, Κούτσι, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης (93’ Κολοβός), Σάμαρης (65’ Πετκάκης), Σιόβας, Τσότσαλις, Μιλοβάνοβιτς (65’ Αναστασόπουλος).

ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ


«Δεχθήκαμε πίεση και κάναμε πολλά φάουλ έξω από την περιοχή μας δίνοντας την ευκαιρία στον αντίπαλο να απειλήσει. Στο δεύτερο ημίχρονο για ένα δεκάλεπτο πιεστήκαμε αλλά είχαμε και εμείς ευκαιρίες για τελειώσουμε το παιχνίδι. Αδικαιολόγητα πάντως καθίσαμε πίσω.
Πάντως είναι μια πολύ σημαντική νίκη σε μια έδρα όπου πολλοί αντίπαλοι θα δεινοπαθήσουν όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και όσο αφορά την ατμόσφαιρα. Μου έκανε εντύπωση πως και μετά το 0-1 ο κόσμος δεν σταμάτησε να φωνάζει για την ομάδα του. Εμείς συνεχίζουμε. Τα πολλά προβλήματα μας γιγαντώνουν, αλλά ψάχνουμε λύσεις παρά το μικρό ρόστερ που έχουμε».

Για την φάση όπου ο Παναιτωλικός ζήτησε πέναλτι αρκέστηκε να πει: «Είμαι στους πάγκους από το 1999. Ξέρετε ποτέ να σχολιάζω διαιτησία; Πέρασα από Ολυμπιακό, Καλλιθέα και Λεβαδειακό. Δεν το έκανε ποτέ. Δεν το κάνω ούτε τώρα», τόνισε ο έμπειρος τεχνικός.

Κουμορτζί

«Ήταν δίκαιη η νίκη μας. Ίσως και να ήταν και η ισοπαλία δίκαιη, καθώς ο Παναιτωλικός έχασε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Στο δεύτερο έπεσε η απόδοση, αλλά προερχόμασταν και από ταξίδι, ενώ επικρατούσε και πολύ ζέστη»,

Κολοβός

«Ήταν μια σημαντική νίκη. Ο Παναιτωλικός μας πίεσε αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε για το ματς με τον Παοκ όπου θέλουμε και εκεί τη νίκη», τόνισε αρχικά ο νεαρός επιθετικός του Πανιωνίου, για να συμπληρώσει:
« Είχε πολύ ζέστη, αλλά η νίκη ήταν πολύ καλή. Παλέψαμε και τώρα θέλουμε να δουλέψουμε για την συνέχεια»

Αναστασόπουλος

«Ήμασταν έτοιμοι. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε από τον κόσμο και την πίεση που θα δεχθούμε, αλλά είχαμε τον τρόπο και πήραμε τους τρεις βαθμούς», τόνισε αρχικά ο Αναστασόπουλος , για να συμπληρώσει:
«Αυτή η ομάδα έχει ποιότητα. Με απουσίες η όχι, κάναμε καλή προσπάθεια και τα δώσαμε όλα, όπως πρέπει να κάνουμε πάντα. Είναι μια καλή αρχή για τη σεζόν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου