Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

Απο 0,5 εως 10 ευρω ο νέος φόρος στα ακίνητα..!!

Την επιβολή ειδικού τέλος στην ακίνητη περιουσία ανακοίνωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του μετά την ολοκλήρωση της άτυπης συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

Αυτός ο φόρος όπως διευκρίνισε θα εισπραχθεί μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ με στόχο την κάλυψη της υστέρησης περίπου δύο δις ευρώ σε στόχο να επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι. Η είσπραξη αυτή πρόκειται να γίνει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου. Ο φόρος θα είναι απο 0,5 εως 10 ευρω  το τετραγωνικό μέτρο.

«Κόβουμε ένα μισθό τον χρόνο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι τον τελευταίο Δήμαρχο», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο υπουργός, ο οποίος είπε στη συνέχεια: «Μέχρι 31 Οκτωβρίου οφείλουμε να αποστομώσουμε τους πάντες».

«Προτεραιότητά μας η απόλυτη εφαρμογή των υποχρεώσεων μας απέναντι στους εταίρους μας», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος Ο υπουργός οικονομίας και οικονομικών πρόσθεσε ότι «το υπουργικό συμβούλιο κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες στην Ευρωζώνη και στην παγκόσμια αγορά», ενώ επανέλαβε ότι η αναχώρηση των εκπροσώπων της Τρόϊκας είναι ήταν απολύτως προγραμματισμένη και συμφωνημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου