Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕ ΛΟΛΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ 0-3 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ....!!

Τρεις ασίστ του Εστογιανόφ, δυο γκολ του Κούτσι, ένα από τον Γουνδουλάκη και τα άλλα ήταν τυπικά πράγματα. Ο Ουρουγουανός, που μαζί με τον σκόρερ των δυο τερμάτων, τον Κούτσι και τον Σάμαρη ήταν οι κορυφαίοι της ομάδας.
4-4-3, επέλεξε και ο Τάκης Λεμονής. Ο Ελευθερόπουλος ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Τσότσαλιτς, Σιόβας αποτέλεσαν τα δύο στόπερ, ο Γιόνσον αγωνίστηκε ως δεξί μπακ και ο Όμο ως αριστερό.

Αμυντικό χαφ ήταν ο Κουμορτζί, με τους Σάμαρη και Μιλοβάνοβιτς πιο μπροστά του. Μοναδικός προωθημένος ήταν ο Κούτσι, με τον Εστογιάνοφ στα δεξιά και τον Γουνδουλάκη στα αριστερά.
Πέμπτη νίκη του Πανιώνιου στο νησί των Φαιάκων σε ισάριθμα ματς και κορυφή στο πρωτάθλημα με δυο διπλά, χωρίς νίκη η Κέρκυρα έπειτα από τέσσερα ματς.ΣΚΟΡΕΡ: 34', 78' Κούτσι, 83' Γουνδουλάκης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Γρεβενά)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 16' Εστογιάνοφ, 22' Μιλοβάνοβιτς, 50' Σάμαρης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΕΡΚΥΡΑ: Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Βένζελ, Βενέτης, Καλαντζής (65' Γιάντσης), Αγρίτης ((55' Μαζνόφ), Μετίν (71' Λαμπρόπουλος), Οσμάν, Μπάρκογλου, Γκουστάβο, Λόβιν.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ελευθερόπουλος, Γιόνσον, Ομο, Κούτσι, Εστογιάνοφ (90+ Κολοβός), Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (89' Μπούζας), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Μιλοβάνοβιτς (76' Πετκάκης).

2 σχόλια:

  1. Ωραί σύστημα το 4-4-3! Οντως φαινοτανε οτι παιζαμε με παιχτη παραπανω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε η ομαδα αν την αφησουν στην ηρεμια της ειναι για μεγαλα πραγματα...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή