Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

1-2 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΟΚ

Οι "κυανέρυθροι" είχαν σε σπουδαία μέρα τον Εστογιανόφ αλλά ο Ουρουγουανός που πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ, δεν έφτανε για να χαρίσει στην ομάδα του το θετικό αποτέλεσμα.Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στη Νέα Σμύρνη με τις άμυνες να κάνουν κακή εμφάνιση και να επιτρέπουν στους μάγους Εστογιανόφ και Βιεϊρίνια να "οργιάζουν" δημιουργώντας και πετυχαίνοντας πολύ όμορφα γκολ.
Κόντρα στη ροή του αγώνα προηγήθηκε ο Δικέφαλος μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Βιεϊρίνια και εκπληκτική ασίστ του Πορτογάλου στον Αθανασιάδη. Ο Εστογιανόφ  ομως έδειξε τη μεγάλη του κλάση και στο 35΄ έκανε το 1-1 με ενα πανέμορφο γκολ σουτ-κεραυνό. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Πανιωνίου με 2-1 με γκολ του Σαλπιγγίδη στο (64΄) .  
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ελευθερόπουλος, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κβιρκβέλια (82' Κολοβός), Όμο, Σάμαρης (75' Μιλοβάνοβιτς), Κουμορτζί, Εστογιανόφ, Γουνδουλάκης, Κούτσι.
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Έτο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Λίνο, Γκαρσία, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης (89' Σπαντάτσιο), Ίβιτς (75' Μπαλάφας), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

Λίγο πριν την έναρξη της επανάληψης τα πράγματα έγιναν πολύ άσχημα, καθώς οπαδοί του του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν συμπλοκές με την αστυνομία.

Διμοιρίες των ΜΑΤ για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο εισέβαλαν στη Θύρα 8 που κάθονταν οι οπαδοί του «δικεφάλου του βορά», με αποτέλεσμα οι συμπλοκές να μην αργήσουν να ξεκινήσουν. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ άρχισαν να πετάνε καθίσματα στους αστυνομικούς, την ώρα που οι τελευταίοι έκαναν χρήση χημικών!

ΤΑΚΗΣ ΛΕΜΟΝΗΣ

«Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι και το επίπεδο ήταν πολύ καλό. Το «κλειδί» ήταν πως δεν καταφέραμε να προηγηθούμε. Παίζει ρόλο ότι ο ΠΑΟΚ είχε ευρωπαϊκό ματς, αλλά οι αντίπαλοι μας έχουν πολύ καλούς παίκτες. Προσπαθήσαμε, θέλαμε τη νίκη, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου