Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

3-0 νικη κοντρα στην Παναχαικη με ΑΠΟΒΟΛΗ ΡΙΕΡΑ...!!!

Ο Πανιωνιος μετά απο πολύ καλή εμφάνιση επικράτησαν με 3-0 των Πατρινών, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τους Κούτσε και Εστογιανόφ που σημείωσαν από ένα γκολ και είχαν και μία ασίστ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Παναχαϊκή να κάνει την πρώτη ευκαιρία στο 21ο λεπτό όταν ο Ατματζίδης έκανε  σέντρα στον Ταφίλι που από κοντά με δυνατό σουτ, είδε τον Ελευθερόπουλο να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
 Ο Ριέρα 3 λεπτά αργότερα με  ωραία ατομική ενέργεια έκανε το δυνατό σουτ, με την μπάλα να πηγαίνει ελάχιστα άουτ.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου, Κούτσι έδειξε πολύ καλά στοιχεία και ότι μπορεί να βοηθήσει ετσι στο 44’ με δυνατή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Εστογιάνοφ, άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιωνιος μπήκε δυνατά και ο Ριέρα στο 47’ ανατράπηκε από τον Παγώνη με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Εστογιάνοφ κάνοντας το 2-0.
Το τελικό αποτέλεσμα  σημειώθηκε στο 66’. Τότε ο Εστογιανόφ έκανε την σέντρα με τον Κούτσι να στρώνει στον Σάμαρη ο οποίος με σουτ από την περιοχή έκανε το 3-0.
Εκεί που όλα έδειχναν ότι το φιλικό θα είχε ήρεμη κατάληξη, το ματς πήρε «φωτιά» στο 79΄όταν περίπου 20 οπαδοί του Πανιώνιου δεν αντεξαν και εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν εναντίον του πάγκου της Παναχαϊκής. Ο διαιτητής Σφακιανάκης αναγκάστηκε να διακόψει την αναμέτρηση για περίπου δέκα λεπτά.
Αφορμή για τα επεισόδια αποτέλεσε  ένα σκληρό μαρκάρισμα του  Κοκκίνη στον Ριέρα και καθώς ο Ισπανός επιθετικός βρισκόταν στο έδαφος ο ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής κλώτσησε τον αντίπαλό του. Ο Ριέρα απάντησε με χτύπημα γεγονός που αντιλήφθηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης. Ο Σφακιανάκης έσπευσε να αποβάλει μόνο τον Ριέρα αφού κανείς από τους βοηθούς του δεν είχε αντιληφθεί το χτύπημα του Κοκκίνη.
Όπως καταλαβαίνετε, το αγωνιστικό σκέλος μετα απο αυτα πέρασε σε δεύτερη μοίρα , κρίμα και πάλι κρίμα γιατί όλα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή και μπορεί να καταστραφούν πολυ γρήγορα.....
Παρακάτω ακολουθούν όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Σφακιανάκης:
«Στο 77΄ απέβαλα με κόκκινη κάρτα τν Σίτο Ριέρα του Πανιωνίου γιατί σε φυσική διακοπή του παιχνιδιού λάκτισε έναν αντίπαλο. Στη συνέχεια εισήλθαν τρεις φίλοι του Πανιωνίου στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν απειλητικά προς τον πάγκο της Παναχαϊκής. Εγώ έκρινα πως υπάρχει κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των παικτών της Παναχαϊκής και διέκοψα το ματς για κάποια λεπτά. Επανήλθα και ολοκλήρωσα κανονικά τον αγώνα έπειτα από διαβεβαιώσεις των ανθρώπων του Πανιωνίου και της αστυνομική διεύθυνσης».
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Τ. Λεμονής): Ελευθερόπουλος (64' Σιδεράκης), Κούρος (60' Σάμαρης), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Κούρντι (60' Όμο), Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Μιλοβάνοβιτς, Εστογιανόφ (90' Οκόγιε), Ριέρα, Κούτσι (90' Αμπουέμε).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Μ. Σεροπιάν): Ανδρούτσος (46' Μάλαρτζ), Σπίνουλας, Παγώνης (64' Κοκκίνης), Ιωάννου, Πακάλτσης (46' Λαμπρόπουλος), Τσεμπερίδης, Φούφουλας (50' Δαμιανίδης), Ταφίλι (61' Κυβελίδης), Φουρτάδο (18' Aτματζίδης), Κοιλιάρας, Ουρτάδο (46' Μιλοσέσκι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου