Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Κοντοε τι να πω.....? Στο Αεκακι...?

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κοντοέ για έναρξη συμβολαίου από την 1/7/2011 έως τις 30/6/2014».

Για την μεταγραφη το Κοντοε στην ΑΕΚ μίλησε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Γιάννης Ευαγγελόπουλος.

Ο κ. Ευαγγελοπουλος με δηλώσεις στο NovaΣΠΟΡ FM τόνισε επίσης πως ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε ο Ολυμπιακός είχαν εκφράσει επιθυμία για απόκτηση του παίκτη παρά τις φήμες για το αντίθετο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ΑΕΚ  τον βλέπει ως δεξί μπακ. Φέτος έκανε μια καλή χρονιά ως αριστερό μπακ. Στην ουσία το ενδιαφέρον εκφράστηκε από το τέλος του πρώτου γύρου, όμως ουσιαστικές συζητήσεις έγιναν τον τελευταίο μήνα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση. Ο Γιάννης είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας, έχει δεθεί. Όμως, είναι ένα βήμα παραπάνω. Ήταν μια δύσκολη απόφαση.

Δεν υπάρχει κανένας ποδοσφαιριστής που πιστεύει ότι δεν μπορεί να αγωνιστεί. Πρέπει να βελτιωθεί και να δώσει τον καλύτερο εαυτό του.

Δεν υπήρξε ενδιαφέρον από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός δεν ψάχνει παίκτη για δεξιά, αλλά για αριστερά, ενώ για τον Παναθηναϊκό είναι νωρίς. Υπήρξε ενδιαφέρον από το εξωτερικό, αλλά όχι επίσημο. Έπρεπε να αποφασίσει άμεσα ανάμεσα την πρόταση της ΑΕΚ και του Πανιώνιου».

2 σχόλια:

  1. «Η πρόταση ανανέωσης που του έγινε άγγιζε τις 200.000 ευρώ, αυτός, όμως, προτίμησε λιγότερα χρήματα (σ.σ. 165.000 ευρώ) και την ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του», ανέφεραν με νόημα «κύκλοι» της ΠΑΕ… μπραβο ρε ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ παει στο παλικαρι που με ειχε κανει να τραγουδαω και συνθημα με το ονομα του.... κριμα εκανε μεγαλο λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή