Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Ο Γεράσιμος Βεντούρης για την προεδρία της Superleague

Ο Γεράσιμος Βεντούρης είναι ο πρώτος υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην προεδρία της Superleague. Ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου μιλώντας στην «Εξέδρα» υπογράμμισε πως θα το σκεφτεί εφόσον τεθεί τέτοιο θέμα. Πιέσεις στον Ζαγοράκη να θέσει υποφηφιότητα

Δεν πρόλαβαν να περάσουν παρά ελάχιστα λεπτά από την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας και, πολύ πριν γίνει πράξη η δέσμευση του Βαγγέλη Μαρινάκη να παραιτηθεί από πρόεδρος του συνεταιρισμού, εμφανίστηκε ο πρώτος ενδιαφερόμενος για την καρέκλα. Ο Γεράσιμος Βεντούρης, σε δήλωση του στην «Εξέδρα», αναφερόμενος στο θέμα της διάδοχης κατάστασης, δεν απέφυγε να πάρει θέση: «Δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα ακόμα. Αν τεθεί, θα το σκεφτώ. Θεωρώ ότι ο νέος πρόεδρος πρέπει να είναι από μικρότερη ομάδα και όχι από τις μεγάλες».

Πάντως, πλην του Βεντούρη, δεν έχει προκύψει ακόμα κάποιο άλλο όνομα ενδιαφερόμενου για την προεδρία της Λίγκας, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ασκηθούν πιέσεις προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, προκειμένου να βγει μπροστά και να θέσει υποψηφιότητα. Ενα άλλο όνομα που συζητείται είναι αυτό του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργου Σπανού. Τέλος, τα πρώτα σενάρια που αναπτύχθηκαν γύρω από τη διαδοχή του Μαρινάκη, είναι και η τοποθέτηση του Πατρίκ Κομνηνού, με ταυτόχρονη διαμόρφωση του καταστατικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου