Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Η πρώτη του Πανιωνίου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Πανιωνίου για την νέα περίοδο. 

Ο Τάκης Λεμονής και οι συνεργάτες του, έδωσαν στους παίκτες του πρόγραμμα της προετοιμασίας, ενώ άπαντες υποδέχτηκαν στις τάξεις της ομάδας τον Δημήτρη Πετκάκη που νωρίτερα είχε υπογράψει το συμβόλαιό του. 

Από την πρώτη συγκέντρωση απουσίασαν οι Ριέρα, Μπάλαμπαν, Κουμορτζί, Κούκετς, Κρικβέλια, Εστογιανόφ(ο δανεισμός του στην Πενιαρόλ είναι μέχρι τις 30/6,την Πέμπτη (30/6) θα επικοινωνήσουν αυτοί με την ομάδα, προκειμένου να μάθουν τις προθέσεις των «κυανέρυθρων» και να συζητήσουν για το μέλλον της συνεργασίας τους.. 

Ο Μάρτιν Λάτκα, έδωσε κανονικά το παρών, όμως την Πέμπτη αναχωρεί με άδεια για την πατρίδα του, λόγω ενός προσωπικού του προβλήματος,Ο Λάτκα φέρεται να ζήτησε να φύγει από την ομάδα, λόγω αυτού του προβλήματος που αντιμετωπίζει και στον Πανιώνιο άρχισαν ήδη να σκέφτονται τον αντικαταστάτη του.. 

Την Πέμπτη το πρωί στις 7:30 οι παίκτες θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη η επιτροπή που έχει οριστεί από τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο,  θα έχει μία ακόμα συνάντηση με την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών. Από το αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής, θα κριθεί και το πότε θα οριστεί να συνεχιστεί η Γενική Συνέλευση των μελών του ερασιτέχνη Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου