Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ 480.000 ευρώ ενοίκιο σε ετήσια βάση για το ΑΠΗΛΙΟΝ μειώνονται σε 72.000



Το σίριαλ των επαφών του Πανιωνίου με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη για το θέμα του προπονητικού κέντρου στο «Απήλιον» είχε την Τρίτη (2/10) άλλο ένα επεισόδιο, που όλα δείχνουν ότι θα οδηγήσει σε happy end.

Η συνάντηση του πρώην μεγαλομετόχου με στελέχη της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ έγινε σε καλό κλίμα, με τον κ. Τσακίρη να προτείνει δευτερη μείωση ( η πρώτη ηταν απο 40.000 σε 9.000 ) κατά 33% στο τίμημα του ενοικίου, από τις 9.000 στις 6.000 ευρώ μηνιαίως.
Η κίνηση αυτή έφερε την ικανοποίηση των παραγόντων του Πανιωνίου και όλα δείχνουν ότι από τη στιγμή που θα υπάρξει και το «ναι» του διοικητικού συμβουλίου, οι δύο πλευρές θα έρθουν σε συμφωνία.
Οσο για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ΠΑΕ Πανιώνιος εξασφάλισε την παρουσία οπαδών της την Κυριακή (7/10) στους «Ζωσιμάδες». Οι «κυανέρυθροι» μπορούν να πάρουν 500 εισιτήρια, όσα θα πάρουν και οι Γιαννιώτες στη ρεβάνς, αλλά λογικά θα έχουν τη συμπαράσταση περίπου 100-150 οπαδών τους.
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως εξασφάλισε για τις ανάγκες των οπαδών της εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες".
Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται την ημέρα του αγώνα, έξω τη Θύρα 7 του σταδίου. Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου