Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Μπεγλεκτσής και Σπανός ξαναέβγαλαν τα οπλα τους 2-0 η Κ20



                           
Νίκη με 2-0 πέτυχε η ομάδα Νέων Κ20 του Πανιωνίου, επί της αντίστοιχης ομάδας της Κέρκυρας, στο «Απήλιον» προπονητικό κέντρο του Πανιωνίου, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Προελαύνει αήττητη η κυανέρυθρη ομάδα και παραμένει μόνη πρώτη στη βαθμολογία με 16 βαθμούς σε 6 αγώνες, έχοντας μόνο νίκες και μια ισοπαλία με τον Άρη την προηγούμενη εμβόλιμη 1η αγωνιστική.

Ο Πανιώνιος καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Η νεοσμυρνιώτικη ομάδα ήταν ανώτερη, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Φαίακες και επικράτησε δίκαια.  Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10’ ο Σπανός και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 33’ ο Μπεγλεκτσής. Στο 21’ ο Σπανός θα μπορούσε να είχε διευρύνει το σκορ, αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε, απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας, Χρόνης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πολίτης, Πολίμος (86’ Πήττας), Κωτσαλάς, Λούλαχ, Ρουσσάκης, Γκίνη, Αρώνης, Κοξαράκης (68’ Πινιώτης), Μπεγλεκτσής, Σπανός (79’ Ρόπας), Μπότης

ΚΕΡΚΥΡΑ: Χρόνης, Κροκίδης, Λάμπρου, Νίκας (70’ Γραμμένος), Μεντής, Τόμπρος (51’ Γρηγοράκης), Φωτεινός (36’ Μποζίκης), Κούδας, Χανδρινός, Σγουρός, Αρμένης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου